Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kemikaalikoulutukset SGS:ltä – hanki kemianteollisuudessa tarvittavat tiedot ja taidot.

Työntekijöiden on omaksuttava uusimmat taidot ja tiedot pysyäkseen mukana alan uusimpien standardien ja vaatimusten kehityksessä. Kemikaalikoulutuksemme tarjoavat kemianteollisuudessa tarvittavat tiedot ja taidot. Lisäksi autamme osallistujia kehittämään ammattitaitoaan uralla etenemistä varten ja autamme samalla organisaatiotasi parantamaan tehokkuutta, vähentämään riskejä sekä tehostamaan kilpailukykyä.

Miksi kannattaa valita SGS:n kemikaalikoulutukset?

Olemme maailman johtava kemikaalikoulutusten järjestäjä ja meillä on vertaansa vailla oleva kokemus, resurssit sekä pätevät kouluttajat. Riippumatta siitä osallistuuko kemikaalikoulutukseen yksi työntekijä vai koko henkilöstö, monipuoliset koulutusmenetelmät ja nopeutetut oppimistekniikat takaavat entistä tehokkaamman koulutukselle asetettujen tavoitteiden saavuttamisen sekä koulutusbudjetin hyödyntämisen.

Lue lisää tai ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää kemikaalikoulutuksistamme.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.