Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Ajoneuvojen toiminnallista turvallisuutta koskeva koulutus SGS:ltä – käytännönläheistä oppimista soveltamalla ISO 26262 -standardi esimerkkien avulla.

Vähennä riskejä samalla, kun laatu ja turvallisuus paranevat. Tarjonnassamme on tällä hetkellä kahdeksan ajoneuvojen toiminnallista turvallisuutta koskevaa koulutusmoduulia, jotka voidaan varata erikseen.

Moduuli K1 on tarkoitettu autoalan henkilöstölle, joka ei ole perehtynyt toiminnalliseen turvallisuuteen. Näin osallistujat saavat paremman käsityksen siitä, kuinka standardit liittyvät toisiinsa sekä pohjatiedot muihin koulutusmoduuleihin.

Moduuleissa K3 - K6 koulutuksemme perustuu kentältä saatuihin esimerkkeihin, jolloin osallistujat oppivat käytännön kokemuksista. Kaikki osallistujat voivat ladata koulutustilaisuuden jälkeen jokaisen käytetyn esimerkin yksityiskohdat.

Tarjonnassamme on myös toiminnallisen turvallisuuden asiantuntijaohjelma. Olemme akkreditoitu palveluntarjoaja ja tarjoamme ajoneuvojen toiminnallisen turvallisuuden ammattitutkintoja (AFSP) ja tai ajoneuvojen toiminnallisen turvallisuuden erikoisasiantuntijan ammattitutkintoja (AFSE).

Ota yhteyttä ja kerromme lisää autoalan toiminnallista turvallisuutta koskevasta koulutuksesta.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.