Koulutuspalvelut GMP:n ja HACCP:n sekä ennaltaehkäisevän FSMA-elintarvikevalvonnan ottaminen käyttöön
SGS:n koulutus GMP:n ja HACCP:n sekä ennaltaehkäisevän FSMA-elintarvikevalvonnan ottamiseksi käyttöön – opi toteuttamaan GMP, HACCP ja ennaltaehkäisevän FSMA-valvontajärjestelmän käyttöönotto onnistuneesti.

FSMA keskittää elintarviketeollisuuden huomion kontaminaatiotapauksiin reagoimisesta niiden ennaltaehkäisemiseen. Elintarvikkeiden ennaltaehkäisevän valvonnan ottaminen käyttöön on yksi FSMA-vaatimustenmukaisuuden peruspilareista. Koulutuksessamme kerrotaan, kuinka ottaa käyttöön yhdistetty GMP-, HACCP- ja ennaltaehkäisevä FSMA -elintarvikevalvonta. Tämä auttaa organisaatiotasi täyttämään sekä HACCP -perusvaatimukset että ennaltaehkäisevän FSMA -valvonnan vaatimukset.
Miksi kannattaa valita SGS:n koulutus GMP-, HACCP- ja ennaltaehkäisevän FSMA-elintarvikevalvonnan toteuttamiseksi käytännössä?
Tämän kurssin osallistujat perehtyvät ennaltaehkäisevään HACCP- ja FSMA-valvontaan ja sen onnistuneeseen käyttöönottoon workshop-harjoitusten avulla.
Koulutuksen jälkeen osallistujat osaavat
- tunnistaa ja hallita riskejä
- ottaa käyttöön kriittiset valvontapisteet (CCP) ja asettaa vaatimuksia ennaltaehkäisevän valvonnan johtamiseksi.
- laatia toimivan elintarviketurvallisuussuunnitelman, jossa yhdistyvät HACCP ja FSMA
- ottaa käyttöön tehokkaat kirjaamistoimenpiteet elintarviketurvallisuusjärjestelmän dokumentoimiseksi.
Tämän kurssi kohderyhmä:
- Elintarviketurvallisuuden vastuuhenkilöt
- Käyttöönottotiimit
- Sisäiset arvioijat
- Konsultit
- Henkilöt, jotka haluavat täyttää molemmat HACCP -pohjaiset (esim. GFSI -hyväksytyt) vaatimukset
- Kaikki, jotka haluavat pitää integroidun järjestelmänsä yhteensopivana ennaltaehkäisevän FSMA-valvontasäännön kanssa
Koulutus kattaa seuraavat osa-alueet:
- Yleiskatsaus HACCP -standardiin ja sen historia
- HACCP ja ennaltaehkäisevän valvonnan konseptit
- Vaara-analyysin alustavat toimenpiteet
- HACCP:n ja FSMA:n yhtäläisyydet
- Biologiset, kemialliset ja fyysiset vaarat, säteilyvaara ja taloudellisesti motivoidut vaarat
- Vuokaavioiden laatiminen
- Yhdistetyn HACCP -elintarviketurvallisuussuunnitelman laatiminen
- Kvantitatiiviset ja kvalitatiiviset vaara-analyysimenetelmät
- Hyvät valmistustavat
- Kriittiset valvontapisteet osana ennaltaehkäisevää valvontaa
- Ennaltaehkäisevä valvonta sekä kriittisten valvontapisteiden valvonta ja hallinta
Esitietovaatimukset
Kurssille osallistujilta odotetaan elintarviketurvallisuusjärjestelmien tuntemusta.
Kurssin tiedot
- Kesto: 2,5 päivää
- Akkreditointi: SGS
- Toteutus: lähiopetus, kouluttajan johtama virtuaalinen verkkokoulutus
Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat SGS:n suoritustodistuksen.
Luotettua elintarviketurvallisuuskoulutusta johtavalta koulutusyritykseltä
Johtavana ammattilaisten kouluttajana hyödynnämme vuosien aikana saatua globaalia kokemustamme. Kurssien vetäjinä toimivat asiantuntijat, jotka tukevat ammatillista kehittymistäsi.
Saat lisätietoja GMP:n, HACCP:n ja ennaltaehkäisevän FSMA-valvonnan käyttöönottamiskoulutuksesta ottamalla meihin yhteyttä.