Koulutuspalvelut FSMA Preventive Controls Qualified Individual (PCQI)
FSMA:n PCQI-koulutus SGS:ltä – hanki FSPCA PCQI -todistus elintarvikkeiden ennaltaehkäisevän FDA FSMA -valvonnan hallitsemisesta.

Ruuan käsittelytiloissa toimittaessa vaaditaan ennaltaehkäisevän valvonnan pätevyyttä (PCQI) elintarviketurvallisuussuunnitelman valmistelemisessa ja hallinnassa, ennaltaehkäisevän valvonnan validoimisessa ja myös muilla osa-alueilla. Hanki ennaltaehkäisevän valvonnan pätevyys suorittamalla tämä FDA:n hyväksymään opetussuunnitelmaan perustuva koulutus.
Miksi kannattaa valita SGS:n PCQI-koulutus?
Me voimme auttaa sinua
- saavuttamaan ennaltaehkäisevän valvonnan pätevyyden
- saamaan AFDO-järjestön (Association of Food and Drug Officials) virallisen FSPCA PCQI -todistuksen.
- Osallistu FSPCA:n kehittämään koulutukseen, jossa käytetään FDA:n hyväksymää opetussuunnitelmaa.
Kurssilla käsiteltäviä aiheita:
- Elintarvikesääntelyn yleiskuvaus
- Yleiskatsaus elintarviketurvallisuussuunnitelmaan
- Hyvät valmistustavat (GMP) ja muut esivaatimuksiksi määritetyt ohjelmat
- Biologiset elintarviketurvallisuutta uhkaavat vaarat
- Kemialliset, fyysiset ja talouteen perustuvat elintarviketurvallisuusvaarat
- Elintarviketurvallisuussuunnitelman alustavat vaiheet
- Elintarviketurvallisuussuunnitelmissa edellytettävät resurssit
- Vaarojen analysoinnin ja ennaltaehkäisevän valvonnan määritteleminen
- Prosessin ennaltaehkäisevä valvonta
- Allergeenien ennaltaehkäisevä valvonta
- Sanitoimisen ennaltaehkäisevä valvonta
- Toimitusketjun ennaltaehkäisevä valvonta
- Verifiointi ja validointimenettelyt
- Tietojen kirjaaminen
- Takaisinvetosuunnitelma
- FSPCA:n sääntelyn yleiskuvaus
Saavuta PCQI-pätevyys maailman johtavan koulutuksen tarjoajan avulla
Maailman johtavana ammatilaiskoulutuksen järjestäjänä tarjoamme käyttöösi vertaansa vailla olevan kokemuksemme vaatimuksista, jotka sinun tulee täyttää saavuttaaksesi pätevyyden ennaltaehkäiseväänn valvontaan. Saat myös syvällistä tietoa FDA:n hyväksymän opetussuunnitelman pohjalta.
Tämä kurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat täyttää PCQI-koulutusvaatimukset, mukaan lukien
- elintarviketurvallisuudesta vastaava johto
- kunnossapitopäälliköt
- työnjohtajat
- tuotannon johto
- sanitointiesimiehet
- tuotantolaitosten johtajat
- laadunvarmistuskoordinaattorit ja -päälliköt
- turvallisuuspäälliköt
- koulutuspäälliköt
- johtavat teknikot
- pakkaamoesimiehet ja -päälliköt
- säädöstenmukaisuudesta vastaava henkilöstö
Esitietovaatimukset
Suosittelemme aiempaa tietämystä hyvistä valmistustavoista ja HACCP-vaatimusten tuntemusta tai kokemusta elintarviketurvallisuusjärjestelmistä Verkko-opetukseen osallistujilta vaaditaan tietokone, jossa on internet-yhteys, ja puhelinyhteys.
Kurssin tarkat tiedot
Kesto: 2,5 päivää
Akkreditointi: FSPCA, AFDO
Koulutusmenetelmä: Lähiopetus, kouluttajan johtama virtuaalinen verkkokoulutus
Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat AFDO-järjestön virallisen FSPCA PCQI -todistuksen.
Saat lisätietoja PCQI-koulutuksesta ottamalla meihin yhteyttä.