Koulutuspalvelut FSMA:n elintarvikehygienian käytännöt
Ymmärrä FSMA:n elintarvikehygienialle ja ennaltaehkäisevälle valvonnalle asettamat vaatimukset sekä opi minimoimaan elintarvikeriskit SGS:n järjestämässä FSMA:n elintarvikehygieniakäytäntöjen koulutuksessa.

FSMA:n ennaltaehkäisevän elintarvikevalvonnan sääntöjen mukaan elintarvikehygieniakoulutus on perusvaatimus ruokaa valmistaville, käsitteleville ja pakkaaville henkilöille. Kurssilla perehdytään FSMA:n elintarvikehygienialle asettamiin perusvaatimuksiin.
Miksi kannattaa valita koulutus FSMA:n elintarvikehygieniakäytäntöihin SGS:ltä?
Kurssi auttaa
- saamaan yleiskuvan FSMA:n tuotanto- ja valmistushenkilöstölle asettamista elintarvikehygienian ja ennaltaehkäisevän valvonnan vaatimuksista
- ymmärtämään vaatimuksia, joita työympäristölle asetetaan elintarvikeriskien vähentämiseksi.
Luotettua FSMA:n elintarvikehygienian käytäntöjen koulutusta johtavalta koulutusyritykseltä
Maailman johtavana ammattilaiskoulutuksen järjestäjänä tarjoamme käyttöösi vertaansa vailla olevaa kokemustamme vaatimuksista, joita FSMA asettaa elintarvikkeiden ennaltaehkäisevälle valvonnalle.
Kurssin tiedot:
- Kurssin kesto: 1 päivä
- Toteutusmenetelmät: Lähiopetus, kouluttajan johtama virtuaalinen verkkokoulutus
- Akkreditointi: SGS
Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat SGS:n sertifikaatin.
Kurssin sisältö
Moduuli 1: Esittely
- Elintarvikkeiden ennaltaehkäisevä valvonta
- Kriittiset valvontapisteet
- Elintarvikkeiden ennaltaehkäisevän valvonnan vaiheet
- Esivaatimuksiksi määritetyt ohjelmat ja tämänhetkiset hyvät valmistustavat
- Elintarvikejärjestelmän ennaltaehkäisevän valvonnan tarkoitus
Moduuli 2: Elintarviketurvallisuusvaarat
- Elintarvikevaarat – määritelmä
- Mahdollisten elintarvikevaarojen tunnistaminen
- Elintarvikevaarojen luokittelu:
- Biologiset
- Kemialliset
- Fyysiset
- Säteily
- Allergeenit
- Elintarvikevaarojen valvonta
Moduuli 3: Henkilöstön terveys ja hygienia
- Ennaltaehkäisevät toimenpiteet elintarvikkeiden pitämiseksi turvallisena
- Käsienpesukäytännöt
- Hyvä henkilökohtainen hygienia elintarvikkeiden pitämiseksi turvallisina
Moduuli 4: Elintarvikkeiden käsitteleminen ja varastoiminen
- Vastaanottotarkastukseen liittyvät varotoimet
- Autokuljetusten silmämääräinen tarkastaminen
- Johdanto varastointiin
- Varastointiohjeet
Moduuli 5: Elintarvikkeiden jalostaminen
- Elintarviketurvallisuuden valvonta elintarvikkeita ja raaka-aineita jalostettaessa
- Viisi elintarviketurvallisuuden periaatetta
- Tilojen ja välineiden pitäminen puhtaana
- Sanitointiaineet ja niiden käyttäminen
- Tuholaistorjuntaohjelmat
- Laitteistojen kunnossapito ja kalibrointi
- Kriittiset valvontapisteet
Saat lisätietoja FSMA-elintarvikehygieniakoulutuksesta ottamalla meihin yhteyttä.