Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Elintarvikkeiden ennaltaehkäisevän FSMA-valvonnan laatimis- ja käyttöönottokoulutus SGS:ltä – perehdy FSMA-säännön vaatimukset täyttävän elintarvikkeiden ennaltaehkäisevän valvonnan soveltamiseen käytännössä.

FSMA:n Preventive Controls for Human Food -säännössä (PC Human Food -säännössä) vaaditaan, että elintarvikkeiden tuotanto- ja käsittelylaitoksilla tulee olla elintarviketurvallisuussuunnitelma, jossa käsitellään vaarojen analysointi ja riskiperusteinen ennaltaehkäisevä valvonta. Kurssillamme perehdyt FSMA-säännön toteuttamiseen käytännössä.

Miksi kannattaa valita SGS:n koulutus ennaltaehkäisevän FSMA-valvonnan toteuttamiseksi käytännössä?

Tällä kurssilla opetetaan, miten FSMA-vaatimukset täytetään analysoimalla vaarat, tunnistamalla ennaltaehkäisevän valvonnan tarve ja johtamalla sitä sekä kehittämällä dokumentointi . Kurssi kattaa PC Human Food -säännön käyttöönoton, mukaan lukien hyvät tuotantotavat (GMP, osa B), vaarojen analysoimisen, ennaltaehkäisevän valvonnan ja elintarviketurvallisuussuunnitelman. Kurssilla käytetään tapauksia tosielämästä ja annetaan käytännöllisiä esimerkkejä.

Kurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat perehtyä FSMA PC Human Food -säännön toteuttamiseen käytännössä.

Esitietovaatimukset

On suositeltavaa, että osallistujalla on esitiedot GMP-käytännöistä ja HACCP-järjestelmistä tai kokemusta elintarviketurvallisuusjärjestelmistä.

Kurssin tiedot

  • Kesto: 2,5 päivää
  • Akkreditointi: SGS
  • Toteutus: lähiopetus, kouluttajan johtama virtuaalinen verkkokoulutus

Koulutukseen osallistuneet saavat SGS:n osallistumistodistuksen.

Luotettua elintarviketurvallisuuskoulutusta johtavalta koulutusyritykseltä

Johtavana ammattilaisten kouluttajana hyödynnämme vuosien aikana saatua globaalia kokemustamme. Kurssien vetäjinä toimivat asiantuntijat, jotka tukevat ammatillista kehittymistäsi.

Saat lisätietoja järjestämästämme elintarvikkeiden ennaltaehkäisevästä FSMA-valvontakoulutuksesta ottamalla meihin yhteyttä.