Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n FSMA-koulutus: täytä US Food Safety Modernization Act -säännösten vaatimukset.

FSMA on merkittävin Yhdysvaltojen elintarviketurvallisuuslainsäädäntöön tehty uudistus 70 vuoteen . Sen avulla säädellään koko toimitusketjua. Siirtämällä elintarviketurvallisuuden painopisteen kontaminaatioon reagoinnista sen ennaltaehkäisyyn FSMA asettaa uusia vaatimuksia niin Yhdysvalloissa kuin muualla toimiville elintarvikkeiden tuottajille ja maahantuojille sekä säilytys- ja käsittelytiloille. Tuottajien ja maahantuojien on noudatettava uusia vaatimuksia saadakseen myydä ja jaella tuotteitaan Yhdysvaltain markkinoilla.

Olemme kehittäneet kattavan koulutusohjelman, jonka avulla sinä ja henkilöstösi ymmärrätte uudet monimutkaiset elintarviketurvallisuussäännöt ja opitte noudattamaan niitä. Tarjoamme organisaatiosi tarpeisiin soveltuvia FSMA-säädöskursseja, jotka on tarkoitettu seuraaville kohderyhmille:

  • Elintarvikkeiden valmistajat ja toimittajat
  • Elintarvikkeiden maahantuojat
  • Lemmikkieläinten ruokien ja rehun valmistajat ja toimittajat
  • Tuoretuotteiden kasvattajat ja maatilat

Laaja valikoima FSMA-koulutuskursseja

FSMA-koulutuskurssiemme sisältö:

Miksi kannattaa valita SGS:n FSMA-koulutus?

Maailman johtavana tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyrityksenä tunnemme globaalit elintarviketurvallisuussäädökset perusteellisesti. Meillä on vuosien kokemus ammatillisen koulutuksen tarjoamisesta. Opettajina kursseillamme toimivat omien alojensa asiantuntijat.

Saat lisätietoja FSMA-koulutuksesta ottamalla meihin yhteyttä.