Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Metsä- ja puualan koulutus SGS:ltä – hanki perusteelliset tiedot Hyvän metsänhoidon neuvoston (FSC) alkuperäketjustandardin vaatimuksista.

Metsä- ja puualan kurssit antavat osallistujille perusteelliset tiedot Hyvän metsänhoidon neuvoston (FSC®) alkuperäketjustandardin vaatimuksista. Metsä- ja puualan koulutuksessa osallistujat voivat kehittää ammattitaitoaan urasuunnitelmiensa mukaisesti ja organisaatio voi lisätä tehokkuutta, vähentää riskejä ja parantaa kilpailukykyä.

Miksi kannattaa valita SGS:n metsä- ja puualan koulutus?

Olemme maailman johtava metsä- ja puualan koulutusten järjestäjä, ja kokemuksemme, resurssimme ja koulutusammattilaisemme auttavat sinua saamaan parhaan hyödyn koulutusbudjetistasi. Monipuoliset koulutusmenetelmät ja nopeutetut oppimistekniikat takaavat sekä yksittäisten työntekijöiden että koko henkilöstön koulutustavoitteiden saavuttamisen.

Jatka lukemista tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää metsä- ja puualan koulutuksistamme.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.