Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Koulutus antaa osallistujille yleiskatsauksen vaarojen analysoinnin ja kriittisten kontrollipisteiden HACCP-sertifiointijärjestelmän tarkoituksesta ja vaatimuksista.

Se kattaa myös Codex Alimentarius -komission hyvät valmistustavat ja täydellisten HACCP-järjestelmien alkuvaiheet. Osallistujat tutustuvat toimintaohjeiden kirjoittamisen työpajoihin ja saavat yleiskatsauksen GMP-auditoinneista.

HACCP-kelpoisuuden ja -sertifioinnin myötä yritykset havaitsevat vaarat, jotka vaikuttavat elintarviketurvallisuuteen ja hygieniaan. Organisaatio voi osoittaa sitoutumisensa turvallisten elintarvikkeiden tuottamiseen tai myyntiin, mikä voi olla erityisen hyödyllistä siinä tapauksessa, että sääntelyviranomaiset tai sidosryhmät suorittavat tarkastuksia.

Koulutus toimii johdantokurssina kaikille HACCP- tai GMP-sertifiointijärjestelmän kehityksessä, käyttöönotossa ja hallinnassa työskenteleville. Mikäli suunnittelet osallistuvasi myös muuhun HACCP-koulutukseen, kuten sisäisen arvioinnin ja johtavan tarkastajan koulutukseen, tämän kurssin aikana saat HACCP-standardiin liittyvät tiedot ja taidot, jotka luovat pohjan tarvittavan auditointiosaamisen kehittämiselle.

Koulutus koostuu luennoista ja työpajoista.

Ota SGS:ään yhteyttä jo tänään ja pyydä lisätietoja HACCP-tietoisuuskoulutuksesta.