Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Koulutus antaa tiedot elintarviketurvallisuuden hallinnan FSSC 22000 -standardin vaatimuksista.

Foundation for Food Safety Certification on ottanut Euroopan elintarvike- ja juomateollisuuden keskusliiton (CIAA) tukemana vastuun tästä uudesta sertifiointijärjestelmästä, joka on GFSI-ohjelman (Global Food Safety Initiative) tunnustama.

Elintarvikkeiden tuotannon ja hankinnan globalisoituessa elintarvikeketjut pitenevät ja monimutkaistuvat, ja elintarviketurvallisuuden uhkien riskit kasvavat. Koulutus on tarpeen niille, joiden työ liittyy elintarviketurvallisuuteen ja valmistajiin, jotka jalostavat tai valmistavat eläinperäisiä tuotteita, herkästi pilaantuvia kasvistuotteita, pitkään säilyviä tuotteita sekä muita elintarvikkeiden ainesosia, kuten lisäaineita, vitamiineja ja bioviljelmiä.

Koulutus antaa osallistujille käsityksen FSSC 22000- ja ISO/TS 22002-1 -standardien tarkoituksesta ja vaatimuksista sekä siitä, miten niiden soveltaminen voi parantaa liiketoiminnan menetelmiä. Koulutuksen jälkeen osallistujat osaavat kuvata elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän (FSMS) tarkoituksen. Osallistujat osaavat myös kuvata sen vaatimukset ja sertifiointiprosessin sekä sen, miten prosessi edistää järjestelmän jatkuvaa kehittämistä.

Koulutus koostuu luennoista ja työpajoista.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää SGS:n FSSC 22000 -tietoisuuskoulutuksesta.