Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Elintarviketurvallisuuden ja -hygienian jatkokoulutuskurssi SGS:ltä - hanki osaaminen, joilla varmistat korkeimman mahdollisen elintarvikehygieniatason catering-yrityksessä.

Päivitetty sisältämään COVID-19 -virukseen liittyvää tietoa ja rajoitteita

Koulutus antaa osallistujille elintarviketurvallisuuden ja -hygienian tiedot ja taidot, joita tarvitaan catering-yrityksen pitämiseen mahdollisimman hygieenisenä ja sen varmistamiseen, että tilat noudattavat yrityksen toimintamaan elintarviketurvallisuusmääräysten vaatimuksia. Se kattaa muun muassa catering-toimitusketjun, catering-tilojen suunnittelun sekä elintarvikealan yritysten ja elintarvikkeiden käsittelijöiden oikeudelliset velvollisuudet.

Mitä opit kurssilla?

Suoritettuasi koulutuksen

  • tunnet elintarviketurvallisuus- ja hygieniavaatimukset
  • hallitset catering-toimitusketjun vaiheet
  • tunnet henkilökohtaisen hygienian merkityksen työpaikalla
  • ymmärrät puhdistus-, jätteidenkäsittely- ja tuholaistorjuntavaatimukset.
  • Catering-tilojen optimaalinen suunnittelu, pohjapiirrokset ja rakenne takaavat korkeimman mahdollisen elintarviketurvallisuuden ja -hygienian.
  • Lakisääteiset velvollisuudet elintarvikeyrityksille ja elintarvikkeiden käsittelijöille
  • COVID-19 -viruksen aiheuttamat tärkeimmät riskit toimitusketjussa
  • Arviointi- ja valvontatoimenpiteet, joita vaaditaan COVID-19:ään liittyvien riskien lievittämiseksi

Esivaatimukset

Kurssille osallistujilta odotetaan seuraavia esitietoja:

  • Perustiedot elintarviketurvallisuuden valvonnasta ja elintarvikehygienian vaatimuksista
  • Catering-toimialalla mahdollisesti esiintyvien vaarojen ymmärtäminen
  • Nykyisten kansallisten COVID-19 -ohjeiden ja lainsäädännön vaatimusten tuntemus

On suositeltavaa, että opiskelijat ovat aiemmin osallistuneet kurssille: Elintarviketurvallisuuden ja -hygienian peruskoulutus Catering-alalle.

Kurssin tiedot

Kurssin kesto: 1 päivä tai 8 tuntia
Toteutusmenetelmä: kasvotusten, virtuaalinen kouluttajan johtama (VILT) koulutus
Akkreditointi: SGS

Kurssitodistus

Kokeen läpäisevät opiskelijat saavat todistuksen kurssin onnistuneesta suorittamisesta. Opiskelijat, jotka eivät läpäise jatkuvaa arviointia mutta jotka ovat osallistuneet koko koulutukseen, saavat läsnäolotodistuksen.

Miksi kannattaa valita SGS?

Johtavana ammattilaiskouluttajana hyödynnämme vuosikausien globaalia kokemustamme ja tarjoamme tehokkaita oppimis- sekä kehittymismahdollisuuksia. Kurssien vetäjinä toimivat asiantuntijat, jotka tukevat ammatillista kehittymistäsi.

Varaa paikkasi elintarviketurvallisuus- ja hygieniakoulutukseemme ottamalla yhteyttä meihin jo tänään.