Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Elintarviketurvallisuuden ja -hygienian peruskoulutus SGS:ltä - hanki elintarviketurvallisuuden ja -hygienian perustiedot, joita catering-alalla työskenteleminen edellyttää.

Päivitetty sisältämään COVID-19 -virukseen liittyvää tietoa ja rajoitteita

Koulutus antaa elintarviketurvallisuuden ja -hygienian perustiedot ja taidot, joita tarvitaan catering-yrityksessä työskentelyyn ja sen varmistamiseen, että tilat noudattavat yrityksen toimintamaan elintarviketurvallisuusmääräysten vaatimuksia.

Mitä opit kurssilla?

Koulutuksen jälkeen osallistujat ymmärtävät

  • elintarviketurvallisuus- ja hygieniavaatimukset
  • henkilökohtaisen hygienian merkityksen työpaikalla
  • mikrobiologisen, fysikaalisen ja allergeenikontaminaation merkityksen
  • siivoamisen ja tehokkaan puhdistuksen merkityksen
  • COVID-19:ään liittyvät riskit ja kuinka minimoida ne.

Esivaatimukset

Kurssille osallistuvan opiskelijan täytyy työskennellä tai olla aiemmin työskennellyt catering-yrityksessä. Hänellä tulee olla perustiedot oikeista tavoista käsitellä ja varastoida elintarvikkeita.

Kurssin tiedot

Kurssin kesto: 1 päivä tai 8 tuntia
Toteutusmenetelmä: kasvotusten, virtuaalinen kouluttajan johtama (VILT) koulutus
Akkreditointi: SGS

Kurssitodistus

Kokeen läpäisevät opiskelijat saavat todistuksen kurssin onnistuneesta suorittamisesta. Opiskelijat, jotka eivät läpäise jatkuvaa arviointia, mutta jotka ovat osallistuneet koko koulutukseen, saavat läsnäolotodistuksen.

Miksi kannattaa valita SGS?

Johtavana ammattilaiskouluttajana hyödynnämme vuosikausien globaalia kokemustamme ja tarjoamme tehokkaita oppimis- sekä kehittymismahdollisuuksia. Kurssien vetäjinä toimivat asiantuntijat tukevat ammatillista kehittymistäsi.

Varaa paikkasi elintarviketurvallisuuden ja -hygienian peruskoulutukseen ottamalla yhteyttä meihin jo tänään.