Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Elintarviketurvallisuuden ja -hygienian jatkokoulutus SGS:ltä - hanki tiedot ja taidot elintarviketurvallisuuden ja -hygienian hallintaan catering-yrityksessä.

Päivitetty sisältämään COVID-19 -virukseen liittyvää tietoa ja rajoitteita

Koulutus antaa osallistujille elintarviketurvallisuuteen ja -hygieniaan liittyvät tiedot ja taidot, jotka he tarvitsevat catering-yrityksessä työskennellessään, jotta he voivat varmistaa korkeimman mahdollisen hygieniatason säilymisen ja sen, että tilat noudattavat yrityksen toimintamaan elintarviketurvallisuusmääräyksiä. Siinä käsitellään muun muassa elintarvikkeiden käsittelytiimin johtamista ja COVID-19-riskien lieventämiseen liittyviä johtamistekniikoita.

Mitä opit kurssilla?

Suoritettuasi koulutuksen

  • Osaat johtaa elintarviketurvallisuutta ja hygieniaa catering-yrityksissä
  • Ymmärrät, miten elintarviketurvallisuusmääräysten noudattaminen varmistetaan
  • Osaat johtaa elintarvikkeiden käsittelijöitä ja varmistaa, että valmistettu ruoka on turvallista asiakkaille.
  • Opit ottamaan käyttöön, ylläpitämään ja parantamaan elintarviketurvallisuuden sisäistä valvontaa.
  • Opit varmistamaan, että kaikki esimiehet noudattavat elintarviketurvallisuuteen ja -hygieniaan liittyviä vastuitaan.
  • Ymmärrät COVID-19 -viruksen catering-toimitusketjulle aiheuttamat suurimmat riskit.
  • Ymmärrät, mitä arviointi- ja johtamistekniikoita COVID-19:n aiheuttamien riskien vähentäminen edellyttää.

Esivaatimukset

Kurssille osallistujien

  • tulee toimia catering-yrityksessä johtotehtävissä
  • tulee olla tietoisia catering-ympäristössä mahdollisesti esiintyvistä elintarviketurvallisuusriskeistä
  • tuntea COVID-19 -virukseen liittyvät kansalliset ohjeet ja lainsäädännössä asetettavat vaatimukset.

Kurssin tiedot

Kurssin kesto: 3 päivää tai 24 tuntia
Toteutusmenetelmä: kasvotusten, virtuaalikouluttajan antama (VILT) koulutus
Akkreditointi: SGS

Kurssitodistus

Kokeen läpäisevät opiskelijat saavat todistuksen kurssin onnistuneesta suorittamisesta. Opiskelijat, jotka eivät läpäise jatkuvaa arviointia, mutta jotka ovat osallistuneet koko koulutukseen, saavat läsnäolotodistuksen.

Miksi kannattaa valita SGS?

Johtavana ammattilaiskouluttajana hyödynnämme vuosikausien globaalia kokemustamme ja tarjoamme tehokkaita oppimis- sekä kehittymismahdollisuuksia. Kurssien vetäjinä toimivat asiantuntijat, jotka tukevat ammatillista kehittymistäsi.

Varaa paikkasi elintarviketurvallisuus- ja hygieniakoulutukseemme ottamalla yhteyttä meihin jo tänään.