Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n järjestämä globaalin BRC-elintarviketurvallisuusstandardin tulkintakoulutus auttaa perehtymään British Retail Consortiumin (BRC) globaaliin elintarvikestandardiin ja ottamaan sen käyttöön.

Jos yrityksesi valmistaa, jakelee tai myy elintarvikkeita ja haluaa ottaa käyttöön tähän standardiin perustuvat hallintajärjestelmät sekä täyttää niiden vaatimukset, tähän koulutukseen kannattaa osallistua.

Kun olet suorittanut tämän kurssin, pystyt antamaan tukea globaalien BRC-elintarvikestandardien vaatimukset täyttävän hallintajärjestelmän ottamisessa käyttöön. Nämä vaatimukset asetetaan elintarvikkeiden laadulle ja turvallisuudelle, valmistamiselle ja/tai myymiselle sekä lakisääteisille velvoitteille.

Osallistuminen edellyttää perustietoja vaarojen arvioinnin ja kriittisten hallintapisteiden (HACCP) ohjelmista.

Kurssiohjelma:

  • Elintarviketurvallisuusjärjestelmien historia
  • BRC:n merkitys
  • Keskeiset PAC / HACCP -konseptit ja arviointiperiaatteet
  • PAC / HACCP -arviointimenetelmät ja elintarviketurvallisuusstandardien soveltaminen

Saat lisätietoja globaalin BRC-elintarvikestandardin tulkintakoulutuksesta ottamalla yhteyttä SGS:ään.