Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Koulutus toimii johdantona Elintarvikkeiden allergeenien hallintajärjestelmiin (FAMS) ja periaatteisiin, jotka SAS (Service Allérgie Suisse) on kehittänyt.

Koulutuksen tavoitteena on perehdyttää osallistujat AHA-standardiin (Allergie, Haut, Asthma), joka määrittelee SAS-laatumerkillä varustettujen tuotteiden järjestelmään, prosesseihin ja tuotteiden valmistukseen liittyvät yleiset vaatimukset. Osallistujat oppivat lisää elintarvikkeiden allergeeneista ja yliherkkyyksistä sekä niihin liittyville riskeille, lainsäädännölle ja merkinnöille asetettavista vaatimuksista.

Koulutus on tarkoitettu kaikille FAMS-järjestelmän kehittämisen, käyttöönoton ja hallinnan parissa toimiville. Mikäli suunnittelet osallistuvasi myös muuhun koulutukseen, tämän kurssin aikana saat perustiedot ja taidot, jotka luovat pohjan tarvittavan tarkastuspätevyyden kehittämiselle.

Koulutus koostuu luennoista ja työpajoista.

Ota yhteyttä jo tänään ja kerromme lisää AHA:n elintarvikkeiden allergeenien hallintaan liittyvästä koulutuksesta.