Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n elintarvike- ja elintarviketurvallisuuskoulutus kehittää osaamista ja valmiuksia sekä tekee mahdolliseksi sertifioinnit, joita tarvitaan, kun on täytettävä tiukat elintarviketurvallisuudelle asetetut vaatimukset.

Ruoka- ja juomateollisuutta säädellään tiukkojen standardien ja vaatimusten avulla, jotta varmistetaan laatu ja turvallisuus, estetään kuluttajien joutuminen vaaraan ja tehostetaan prosesseja. Tarjoamme laajaa oppimis- ja kehittymisratkaisujen valikoimaa, jotta elintarvike- ja panimoalalla voidaan toimia menestyksekkäästi.

Valikoimamme kattaa esimerkiksi BRC:n maailmanlaajuisen standardin elintarviketeollisuudelle, FSSC 22000 -elintarviketurvallisuussertifioinnin (FSSC), GMP- ja HACCP-koulutuksen, elintarviketurvallisuuden, riskienhallinnan, jäljitettävyyden, hygienian ja säädökset.

Ota meihin yhteys saman tien, niin kerromme, kuinka elintarvike- ja elintarviketurvallisuuskoulutuksesta voi olla apua.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.