Mitä etsit?

Elintarvikkeet ja elintarviketurvallisuus

SGS:n elintarvike- ja elintarviketurvallisuuskoulutus kehittää osaamista ja valmiuksia sekä tekee mahdolliseksi sertifioinnit, joita tarvitaan, kun on täytettävä tiukat elintarviketurvallisuudelle asetetut vaatimukset.

Ruoka- ja juomateollisuutta säädellään tiukkojen standardien ja vaatimusten avulla, jotta varmistetaan laatu ja turvallisuus, estetään kuluttajien joutuminen vaaraan ja tehostetaan prosesseja. Tarjoamme laajaa oppimis- ja kehittymisratkaisujen valikoimaa, jotta elintarvike- ja panimoalalla voidaan toimia menestyksekkäästi.

Palvelumme

Alihankkijoiden valvonnan ja kauppiaiden omien merkkien koulutukset

CPSIA-koulutus

Elintarvikehygieniakoulutus

Elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifiointi (FSSC) 22000 v5 – johdantokoulutus

Elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifiointi (FSSC) 22000 v5 – sisäisen auditoijan koulutus

EU:n puutavara-asetusta koskeva koulutus

FDA:n elintarvikkeiden pakkaus- ja allergeenimerkinnöille asettamiin vaatimuksiin perehtyminen

FSC - Metsänhoidon sertifiointi - Metsätaloustuotteet

FSC:n alkuperäketjun kehittyneet järjestelmät

FSC:n alkuperäketjun perusjärjestelmät

FSPCA Foreign Supplier Verification Program (FSVP)

FSSC 22000 - tietoisuuskoulutus - elintarvike- turvallisuus- järjestelmän sertifiointi

FSSC 22000 v5/ISO 22000:2018 – elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmät (FSMS) – johtavan auditoijan koulutus

HACCP-käyttöönotto- ja auditointikoulutus

HACCP-tietoisuuskoulutus

Hyödykekoulutus

ISO 13485 - johtavan tarkastajan koulutus - lääketieteellisten laitteiden laadunhallintajärjestelmät

ISO 13485 - sisäisen arvioinnin koulutus - lääketieteellisten laitteiden laadunhallintajärjestelmät

ISO 13485 - tietoisuuskoulutus - lääketieteellisten laitteiden laadunhallintajärjestelmät

ISO 13485:2016 – terveydenhuollon laitteiden laadunhallintajärjestelmät

ISO 22000:2018 – elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmät – arvioijan siirtymäkoulutus

ISO 22000:2018 – elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmät – Sisäisen arvioinnin koulutus

ISO 22000:2018 – Johdanto elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmiin

ISO 22716 - hyvien valmistustapojen (GMP) tietoisuuskoulutus kosmetiikkateollisuudelle

ISO 45001:2018 - työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät - auditoijien siirtymäkoulutus

ISO 45001:2018 - työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät - johdantokurssi

ISO 45001:2018 – työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät – johtavan arvioijan koulutus

ISO 45001:2018 – työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät – käyttöönottokoulutus

ISO 45001:2018 – työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät – sisäisen arvioinnin koulutus

ISO 9001 - lääketieteellisten laitteiden auditoijien siirtymäkoulutus

Maailmanlaajuiset BRC-standardit - sisäisten tarkastajien koulutus

Moduuli H1 – Sähkölaitteet

Moduuli L0 – Maa- ja metsätalouskoneet

Moduuli L1 – Maa- ja metsätalouskoneet

Moduuli L2 – Maa- ja metsätalouskoneet

OHSAS 18001 - johtavan tarkastajan koulutus - työterveyden ja -turvallisuuden hallintajärjestelmät

OHSAS 18001 - tietoisuuskoulutus - työterveyden ja -turvallisuuden hallintajärjestelmät

PEFC-alkuperäketju

siemen- ja satokoulutus

SQF-säännöstön käyttöönottokoulutus

Tekstiilien Markkinakelpoistuus

Tuotteiden hiilijalanjälki -koulutus

Etsitkö jotain erityistä?

Hae alueelta Elintarvikkeet ja elintarviketurvallisuus

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Ota meihin yhteyttä

  • SGS Finland Oy - SGS Academy

Takomotie 8,

, 00380,

Helsinki,

Suomi