Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Hyödykekoulutusta SGS:ltä - jatkuvaa henkilöstön ja asiantuntijoiden koulutusta alan asiantuntijoilta

Koulutuksessa keskitytään ajankohtaisiin kysymyksiin, joiden avulla opitaan ymmärtämään erilaisia testaamisstrategioita sekä hyödyntämään testaamis- ja koulutusbudjetteja mahdollisimman tehokkaasti.

Koulutetut tutkijat vastaavat esimerkiksi seuraavia aiheita koskeviin kysymyksiin:

  • Tuotteiden perustason laatu
  • Mykotoksiinit 
  • Torjunta-aineiden jäämät 
  • Mikrobiologinen testaus 
  • Sokeriseminaarit

Miksi kannattaa valita SGS:n hyödykekoulutus?

Olemme maailman johtava maatalousalan koulutusten järjestäjä ja kokemuksemme sekä asiantuntemuksemme auttavat yritystäsi saamaan parhaan mahdollisen hyödyn koulutusbudjetillesi. Tekniset asiantuntijamme ja laaja koulutustarjontamme takaavat, että yrityksesi saavuttaa koulutustavoitteet tehokkaasti.

Ottamalla meihin yhteyttä saat lisätietoja siitä, miten maatalousalan koulutuksemme voivat auttaa organisaatiotasi.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.