Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n maatalousalan koulutus - tärkeää tietoa siemenistä, sadosta, metsänhoidosta, lannoitteista, biopolttoaineista ja maatalouden palveluista.

Johtaville maatalousalan yrityksille on yhteistä erittäin tehokas ja jatkuvaan toiminnan kehittämiseen sitoutunut henkilöstö. Tarjoamme laajan valikoiman koulutuspalveluja, kuten siementen näytteenotto, siementen laatua koskevat työpajat, sokeriseminaarit ja monia eri aiheita koskevat webinaarit.

Monet kursseistamme mahdollistavat lisäopinnot, joiden avulla osallistujat kehittävät alakohtaista ammattiosaamistaan urakehitysmahdollisuuksia silmällä pitäen. Näin yrityksesi tehokkuus paranee, riskit pienenevät ja kilpailuetu vahvistuu.

Miksi kannattaa valita SGS:n maatalousalan koulutus?

Olemme maailman johtava maatalousalan koulutusten järjestäjä ja kokemuksemme sekä asiantuntemuksemme auttavat yritystäsi saamaan parhaan mahdollisen hyödyn koulutusbudjetillesi. Tekniset asiantuntijamme ja laaja koulutustarjonta takaavat, että koulutustavoitteet saavutetaan tehokkaasti.

Lue lisää maatalousalan kursseistamme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää koulutuksestamme.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.