Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Ilmailuteollisuuden koulutukset SGS:tä – tärkeää osaamista alan ammattilaisille.

Ilmailuteollisuuden on noudatettava tiukimpia turvallisuusmääräyksiä, oli kyseessä suunnittelu ja valmistus tai peruskorjaus- ja korjauspalvelujen tarjoaminen.

Jotta henkilöstö pysyy ajan tasalla alan uusimmista standardeista ja osaamisesta, kuten AS 9100 -laadunhallintastandardista, on tärkeää saada tehokasta koulutusta. Ilmailuteollisuuden koulutuksemme tarjoavat tiedot ja taidot, joiden avulla voit kehittää ja kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa. Autamme osallistujia kehittämään ammattitaitoaan urasuunnitelmiensa mukaisesti, ja autamme samalla organisaatiotasi parantamaan tehokkuutta, vähentämään riskejä ja tehostamaan kilpailukykyä.

Miksi kannattaa valita SGS:n ilmailuteollisuuden koulutukset?

Olemme maailman johtava ilmailuteollisuuden koulutusten järjestäjä, ja kokemuksemme ja asiantuntemuksemme avulla saat parhaan hyödyn koulutusbudjetistasi. Tekniset asiantuntijamme ja laaja koulutustarjonta takaavat, että koulutustavoitteet saavutetaan tehokkaasti.

Lue lisää ilmailuteollisuuden koulutuksistamme tai ota meihin yhteyttä jo tänään.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.