Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

ISO 50001 -energianhallintajärjestelmästandardin vaatimusten täyttäminen auttaa parantamaan energiatehokkuutta, karsimaan kustannuksia ja täyttämään sekä ylittämään asiakkaiden odotukset.

Tehokkaiden energianhallintajärjestelmien (EMS) avulla yrityksesi pystyy luomaan prosesseja energiatehokkuuden parantamiseen. Käyttöönoton odotetaan säästävän energiakustannuksia sekä vähentävän kasvihuonekaasupäästöjä ja muita ympäristöhaittoja. ISO 50001 luo kansainväliset puitteet teollisten, kaupallisten ja julkishallinnon organisaatioiden energian tuottamiseen, käyttöön ja kulutukseen.

Ota käyttöösi ISO 50001:n mukainen energianhallintajärjestelmä ja näytä, että yrityksesi sitoutuu jatkuvaan energiatehokkuuden parantamiseen.

SGS voi yhdessä globaalin energianhallinnan asiantuntijaverkostonsa kanssa auttaa yrityksesi ISO 50001 -sertifiointiprosessin läpi tarjoamalla koulutusta, puuteanalyysejä ja sertifiointiauditointeja.

Hanki ISO 50001 -sertifiointi SGS:n tarjoamien riippumattomien arviointien ja auditointien avulla, jotta erottuisit kilpailussa ja sitoutuisit energiatehokkuuteen.