Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa kattavan valikoiman validointi- ja verifiointipalveluita, joiden avulla voit tehdä pakolliset ja vapaaehtoiset raportit toimintasi kasvihuonekaasupäästöistä.

Varmistamme, että kasvihuonekaasupäästöistä ja niiden vähentämisestä raportoidaan kattavasti, yhtenäisesti ja tarkasti. Päästöjen verifiointi auttaa noudattamaan sallittuja rajoja ja helpottaa vapaaehtoista raportointia. Sertifioimme myös päästövähennyksiä. Ilmastonmuutosohjelmamme on avuksi myös kasvihuonekaasujen päästökaupassa. Ohjelmassa edistetään tarkastusmenettelyjen standardointia, joten se mahdollistaa osallistumisen kansainvälisiin projekteihin.

SGS:n ympäristönmuutokseen keskittyneet koulutusratkaisut auttavat lisäämään tietoisuutta ja parantamaan hiilijalanjälkeen sekä kasvihuonekaasupäästöjen mittaukseen ja laskentaan (ISO 14064) liittyvää ammattitaitoa. Tarjoamme toimipaikassasi myös räätälöityjä koulutuksia, joiden aihe valitaan tarpeidesi perusteella.

Saat lisätietoja alallesi sopivista ilmastonmuutospalveluistamme soittamalla meille jo tänään. Siten voit hyödyntää kilpailuedut liiketoiminnassasi.