Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

MILLOIN

MISTÄ: 02. marraskuuta 2022

MIHIN: 02. marraskuuta 2022

MISSÄ

Helsinki, Suomi

KIELI

Kurssin kieli: Suomi

HINTA

435 €

ILMOITTAUDU

Ilmoittaudu tai ota yhteyttä lisätietoja varten

Kriittiset komponentit ja muutoksiin varautuminen  

Kroonistunut komponenttipula on johtanut siihen, että valmistajat ovat alkaneet etsiä vaihtoehtoisia komponentteja. Kriittisen komponentin vaihtaminen toiseen ei kuitenkaan ole aivan ongelmatonta. Se saattaa vaikuttaa niin tuotteen turvallisuuteen kuin toiminnallisiinkin ominaisuuksiin ja saattaa edellyttää tuotteen turvallisuuden uudelleen testaamista ja mahdollista uudelleen sertifiointia.

Vaihtoehtoisen komponentin käyttöönottoon voi, ja kannattaa, valmistautua jo ennakkoon. Vaihtoehtoisten komponenttien yhteensopivuuden varmistaminen ja testiraportin kriittisten komponenttien luetteloon listaaminen antaa liikkumavaraa valmistajalle vaihtaa komponentteja tuotannossa tilanteen niin vaatiessa. Tuotesertifiointi perustuu testiraportin tuloksiin. Kun vaihtoehtoiset komponentit on huomioitu tuotteen sertifioinnin yhteydessä, tuotesertifikaatti säilyy voimassa komponenttimuutostilanteissa.

 

Aika ja paikka: 
02.11.2022 klo 9.00 – 12:30 (Ilmoittautuminen ja aamukahvi klo 8.40 alkaen)
Koulutus järjestetään Juju kampuksella osoitteessa: Takomotie 8, Helsinki.

Kohderyhmä:
Koulutus on tarkoitettu sähkö- ja elektroniikkalaitteiden valmistajille, valmistuttajille, suunnittelijoille, maahantuojille ja sisäänostajille. 

Koulutuksen tavoite ja sisältö:
Osallistuja saa perustiedot kriittisistä komponenteista ja niihin liittyvistä dokumenteista. Koulutuksessa käydään läpi seuraavat asiat: 
• mitä kriittisellä komponentilla tarkoitetaan 
• mitä vaatimuksia kriittisiin komponentteihin liittyy
• mitä dokumentteja sertifiointia varten tarvitaan 

Koulutuksen jälkeen osallistuja ymmärtää:
• Mitä kriittiset komponentit ovat
• Miten komponenttien sopivuutta arvioidaan
• Miksi oikea komponenttivalinta on tärkeä
• Minkälaisia dokumentteja komponenteista tarvitaan sähkölaitteen sertifioinnissa

Seminaariin ilmoittautuneilla on mahdollisuus esittää ennakkokysymyksiä. Kysymyksiä käydään läpi seminaarin lopussa. Ennakkokysymykset voi lähettää 26.10.2022 mennessä osoitteeseen: niklas.ronnqvist@sgs.com

Asiantuntija:
Koulutuksen asiantuntijana toimii Niklas Rönnqvist, Certification Manager, SGS Fimko Oy. 

Hinta:
Koulutuksen hinta on 435€ (+ alv). Hinta sisältää luentomateriaalin, aamiaisen ja välipalan.

Mikäli samasta yrityksestä osallistuu enemmän henkilöitä, koulutuksen hinta on 400€/hlö (+alv), kun osallistujat laskutetaan samalla laskulla.

Ilmoittautuminen:
18.10.2022 viimeistään. 

Huom! SGS Akatemia on lomalla 27.6.-22.7.2022. Tänä aikana viestit saattavat viivästyä.  

Peruutusehdot: 
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan, niin laskutamme koko osallistumismaksun. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle. Varaamme oikeuden perua koulutuksen vähäisen osallistujamäärän vuoksi viimeistään kahta viikkoa ennen tilaisuutta. Emme korvaa mahdollisia asiakkaalle peruutuksesta aiheutuneita kuluja. 

Noudatamme THL:n ohjeistusta Covid-19 osalta: tarkista ennen koulutukseen saapumista ajankohtaiset ohjeet THL:n sivuilta. Jos ilmoittautuneella on hengitystieinfektio-oireita tai tiedossa altistuminen koronavirukselle, hän ei voi osallistua koulutukseen. Osallistuja huolehtii tarvittaessa itse henkilökohtaisen hengityksensuojaimen hankkimisesta.

SGS Fimko Oy:llä on oikeus vaihtaa kouluttajaa tai koulutuksen järjestämispaikkaa. SGS Fimko Oy:llä on oikeus perua koulutus viimeistään kaksi viikkoa ennen sen järjestämistä, mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu tarpeeksi osallistujia. Jos viranomaisten ohjeistus Covid-19 tilanteeseen liittyen vaatii, koulutus voidaan järjestää etäkoulutuksena. Tällaisessa tapauksessa hinta on sama. 

Lisätietoja seminaarista: 

Anne Paakkunainen
Niklas Rönnqvist

 

Ota meihin yhteyttä