Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

MILLOIN

MISTÄ: 26. syyskuuta 2022

MIHIN: 30. syyskuuta 2022

MISSÄ

Helsinki, Suomi

KIELI

Kurssin kieli: Englanti

HINTA

1990 € (+ VAT)

ILMOITTAUDU

Ilmoittaudu tai ota yhteyttä lisätietoja varten

IEC 61508, TOIMINNALLINEN TURVALLISUUS (IFSP) 

Aika ja paikka:

26.-30.9.2022 Helsinki
Päivä 1: 26.9.2022 klo 13.00 – 17.00: Moduuli A2, Management of functional safety
Päivä 2: 27.9.2022 klo 9.00 – 17.00: Moduuli A3, Concept and System design
Päivä 3: 28.9.2022 klo 9.00 – 17.00: Moduuli A4, Hardware development
Päivä 4: 29.9.2022 klo 9.00 – 17.00: Moduuli A5, Software development
Päivä 5: 30.9.2022 klo 9.00 – 11.00: IFSP koe

Koulutus järjestetään Juju kampuksella osoitteessa: Takomotie 8, Helsinki.

IEC 61508 on toiminnallisen turvallisuuden perusstandardi, joka käsittelee sähköisillä, elektronisilla ja ohjelmoitavilla elektronisilla järjestelmillä toteutettuja turvatoimintoja ja jonka periaatteisiin perustuvat myös lukuisat toimialakohtaiset turvallisuusstandardit mm. kone- (IEC 62061) ja prosessiteollisuuden (IEC 61511) alueella.

SGS Fimko ja SGS-TÜV Saar tarjoavat yhteistyössä mahdollisuutta kouluttaa ja pätevöittää henkilöstöä Suomessa vaativiin turvallisuussuunnittelun ja turvallisuusjohtamisen tehtäviin IEC 61508:n mukaisesti. Koulutus tukee suunnittelijoiden kehitystä ja ylläpitää heidän osaamistaan sekä parantaa heidän arvoaan työntekijöinä. Yrityksille koulutus antaa mahdollisuuden turvata ja vahvistaa riippumattomasti teknistä tietämystä ja pätevyyttä kriittisiin tehtäviin.

Koulutuksen ja kokeen läpäisseille osallistujille myönnetään suorituksesta SGS-TÜV Saar:n IFSP-asiantuntijastatus, Industrial Functional Safety Professional. IFSP -ohjelman mukaisia koulutuksia on järjestetty säännöllisesti vuodesta 2014 alkaen ja sen on läpäissyt jo noin 700 asiantuntijaa. Kokeeseen pääsyn edellytyksenä on osallistuminen koulutusmoduuleihin. Status on voimassa kolme vuotta. Osallistumalla päivitystyöpajaan ja läpäisemällä testin voi voimassaoloa jatkaa aina kolmella vuodella.

IFSP process

 
Koulutus on suunnattu yrityksille ja henkilöille, jotka kehittävät turvatoimintoja toteuttavia turvajärjestelmiä tai turvatoiminnoissa käytettäviä komponentteja hyödyntämällä kehitystyössä IEC 61508:n systemaattista turvallisuussuunnittelua ja -elinkaarta. Koulutus soveltuu myös tähän perustuvien toimialakohtaisten turvallisuusstandardien käyttäjille.
Koulutuksessa läpikäytävä materiaali jaetaan osallistujille tulostettuna.

Kieli: englanti

Koulutuksen asiantuntijoina toimivat:

Robert Sammer, Functional Safety Product Manager, SGS-TÜV Saar
Gudrun Neumann, Team Leader, Software, SGS-TÜV Saar

Hinta:

3,5-päiväisen koulutuksen ja IFSP -kokeen kokonaishinta on 1990 €/hlö. Muut samasta yrityksestä 1890 €/hlö, jos laskutetaan samalla laskulla. Hintaan sisältyy IFSP -tenttimaksu 290 €/hlö. Hintaan lisätään 24% arvonlisävero.

Ilmoittautuminen:

2.9.2022 viimeistään.

Ehdot: 

Noudatamme THL:n ohjeistusta Covid-19 osalta: tarkista ennen koulutukseen saapumista ajankohtaiset ohjeet THL:n sivuilta. Jos ilmoittautuneella on hengitystieinfektio-oireita tai tiedossa altistuminen koronavirukselle, hän ei voi osallistua koulutukseen. 

SGS Fimko Oy:llä on oikeus perua koulutus viimeistään kolme viikkoa ennen sen järjestämistä, mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu tarpeeksi osallistujia. Jos viranomaisten ohjeistus Covid-19 tilanteeseen liittyen vaatii, koulutus voidaan perua myös lähempänä koulutusajankohtaa. Tällaisissa tilanteissa koulutus voidaan järjestää myöhemmin tai maksu palauttaa.

Jos koulutuksen järjestämisajankohtana on voimassa paikallisia kokoontumisrajoituksia, otamme koulutukseen sallitun määrän osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kaikkia ilmoittautuneita ei voida ottaa tilaisuuteen, mahdollisesti jo suoritettu osallistumismaksu palautetaan täysimääräisenä. Osallistuja huolehtii tarvittaessa itse henkilökohtaisen hengityksensuojaimen hankkimisesta.

SGS Fimko Oy:llä on oikeus vaihtaa kouluttajaa tai koulutuksen järjestämispaikkaa. Jos osallistuja peruu osallistumisen vähintään kolme viikkoa ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta hyvitetään 50%. Jos osallistuminen perutaan myöhemmin tai sitä ei peruta ollenkaan, hintaa ei palauteta. Mikäli osallistuja sairastuu tai ei voi osallistua koulutukseen, on siitä ilmoitettava SGS:lle mahdollisimman pian (email: anne.paakkunainen@sgs.com) Koulutuspaikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle. 

Lisätietoja koulutuksesta: 

Timo Vepsäläinen, puh. 040 5751 411
Anne Paakkunainen, puh. 09 696 3428
 

Ota meihin yhteyttä