Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

MILLOIN

MISTÄ: 24. toukokuuta 2022

MIHIN: 24. toukokuuta 2022

MISSÄ

Helsinki, Suomi

KIELI

Kurssin kieli: Suomi

HINTA

435 € (+ alv)

ILMOITTAUDU

Ilmoittaudu tai ota yhteyttä lisätietoja varten

SGS Akatemia järjestää seminaarin aiheesta:

Elintarvikekontaktimateriaalit (1/2 päivää) 

Elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevat materiaalit eivät saa vaarantaa ihmisten terveyttä eikä niistä saa siirtyä haitta-aineita elintarvikkeisiin. Näistä materiaaleista mahdollisesti liukenevat aineet saattavat vaikuttaa elintarvikkeiden kuluttajaturvallisuuteen. Kun muovi, paperi, keramiikka, silikoni tai metalli on kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, niitä koskevat useat erilaiset vaatimukset. Seminaarissa saat perustietoa elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvien tuotteiden ja tarvikkeiden kuluttajaturvallisuudesta ja turvallisuuden varmistamisesta.

Aika ja paikka: 

Siirtyy myöhemmäksi: ke 12.10.2022 klo 9-12:30 
Juju Kampus, Takomotie 8, 00380 Helsinki  

Katso päivitetyt tiedot täältä.

Kohderyhmä:

Elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin tulevien materiaalien ja tarvikkeiden valmistajat, maahantuojat ja jakelijat. 

Seminaarin tavoite ja sisältö:

Koulutuksessa käsitellään kaikkia elintarvikekontaktimateriaaleja koskevan EY asetuksen no 1935/2004 asettamia vaatimuksia sekä niihin liittyviä menettelyjä. Lisäksi käydään läpi yleisiä vaatimuksia sekä tiettyjä materiaali- ja tarvikeryhmiä koskevia erityistoimenpiteitä.

Käsiteltävät aihealueet:
EY asetuksen no. 1935/2004 perusteet 
Materiaalikohtaiset erityistoimenpiteet (esim. muovi, kartonki/paperi, kumi/silikoni, metalli, keramiikka)
EU asetuksen no. 10/2011 ja sen viimeisimpien muutosten tämänhetkiset vaatimukset
Muovin migraatiotestit: kokonaismigraatio ja ominaismigraatio tutkittaessa haitta-aineiden liukenemista elintarvikkeissa
Case-esimerkkejä testaussuunnitelmien laatimisesta 

Asiantuntija:

Seminaarin puhujana toimii Florent Trilles, Business Manager, SGS Finland 

Hinta:

Seminaarin hinta on 435 €/hlö. Hintaan sisältyy koulutuksessa käytetty materiaali sekä aamiainen ja välipala. Hintaan lisätään 24% arvonlisävero. Opiskelijat -50%. Jos olet opiskelija, mainitsethan asiasta kun saat vahvistuksen. 

Luentomateriaali toimitetaan osallistujille sähköisessä muodossa koulutuksen jälkeen.

Ilmoittautuminen:

viimeistään 6.5.2022 

Saat vahvistuksen rekisteröitymisestä sähköpostitse kahden päivän sisällä ilmoittautumisesta sekä vahvistuksen koulutuksen toteutumisesta kaksi viikkoa ennen koulutusta. Mikäli et saa vahvistusviestiä, tarkista roskapostikansiosi tai ota yhteyttä: SGS.Akatemia@sgs.com

Huom! SGS Akatemia on lomalla 11.-22.4.2022. Tänä aikana viestit saattavat viivästyä.

Ehdot: 

Noudatamme THL:n ohjeistusta Covid-19 osalta: tarkista ennen koulutukseen saapumista ajankohtaiset ohjeet THL:n sivuilta. Jos ilmoittautuneella on hengitystieinfektio-oireita tai tiedossa altistuminen koronavirukselle, hän ei voi osallistua koulutukseen. Osallistuja huolehtii tarvittaessa itse henkilökohtaisen hengityksensuojaimen hankkimisesta.

SGS Fimko Oy:llä on oikeus perua koulutus viimeistään kaksi viikkoa ennen sen järjestämistä, mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu tarpeeksi osallistujia. Emme korvaa mahdollisia asiakkaalle peruutuksesta aiheutuneita kuluja. Jos viranomaisten ohjeistus Covid-19 tilanteeseen liittyen vaatii, koulutus voidaan järjestää etänä tai siirtää myöhemmäksi. Tällaisia muutoksia voidaan joutua tekemään lyhyelläkin varoitusajalla. 

Jos koulutuksen järjestämisajankohtana on voimassa paikallisia kokoontumisrajoituksia, otamme koulutukseen sallitun määrän osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kaikkia ilmoittautuneita ei voida muuttuvien rajoitusten takia ottaa tilaisuuteen, mahdollisesti jo suoritettu osallistumismaksu palautetaan täysimääräisenä.

SGS Fimko Oy:llä on oikeus vaihtaa kouluttajaa tai koulutuksen järjestämispaikkaa ja -tapaa. Jos osallistuja peruu osallistumisen vähintään kaksi viikkoa ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta hyvitetään 50%. Jos osallistuminen perutaan myöhemmin tai sitä ei peruta ollenkaan, hintaa ei palauteta. Mikäli sairastut tai et voi osallistua koulutukseen, ilmoita siitä mahdollisimman pian (anne.paakkunainen@sgs.com)  Koulutuspaikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle. 

Lisätietoja seminaarista: 

Florent Trilles, puh. 040 754 8221 
Anne Paakkunainen, puh. 043 8249 144

Voit myös ottaa meihin yhteyttä allaolevan linkin kautta:

Ota meihin yhteyttä