Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

MILLOIN

MISTÄ: 18. marraskuuta 2021

MIHIN: 18. marraskuuta 2021

MISSÄ

Online, Online

KIELI

Kurssin kieli: Suomi

HINTA

195 € (+ ALV)

ILMOITTAUDU

Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä koulutuksesta.

Venäjän ja Tulliliiton (EAC) sertifiointi – painopiste: koneet, laitteet ja projektit

Sertifiointijärjestelmää uudistetaan kovaa vauhtia Venäjällä. Mitä pitää ottaa huomioon ja miten voi valmistautua muutoksiin? Pätevätkö uudistukset koko Euraasian Talousunionissa vai pelkästään Venäjällä? Tässä tilaisuudessa käymme käytännönläheisesti läpi sertifiointiprosessia, ajankohtaisia muutoksia sekä vastuita ja riskejä.  

Miten sertifiointiprosessi käytännössä tapahtuu?
EAC-vastaavuussertifikaatti vai vastaavuusvakuutus? Kenen niitä kuuluu hakea?
Milloin EAC-merkkiä käytetään?
Miten sertifioinnin uudistus ja  muutokset vaikuttavat juuri sinuun? Lisääntyvätkö riskit ja vastuut? 
Mitkä Tulliliiton Tekniset Määräykset soveltuvat koneisiin ja laitteisiin? 
Miten näytteet toimitetaan Venäjälle?
Pitääkö varaosat sertifioida?
Mitä muita asiakirjoja tarvitset viedäksesi koneita ja laitteita Venäjälle tai käyttääksesi niitä muun muassa modernisointiprojektissa?
Miten onnistuu projektin sertifiointi?

Aika ja paikka: 

18.11.2021 klo 10.00 – 12:30 
Webinaari Teamsin välityksellä

Kohderyhmä:

Tilaisuus on tarkoitettu yrityksille ja henkilöille, jotka haluavat päivittää tietonsa vastaamaan nykyisiä vaatimuksia tai jotka aloittelevat Venäjän kauppaa. Tilaisuus soveltuu mm. viennistä vastaaville ja vientiä hoitaville henkilöille, projektipäälliköille, laatupäälliköille sekä hyväksyntäinsinööreille. 

Seminaarin tavoite ja sisältö:

Osallistuja saa ajankohtaista tietoa Venäjän ja Tulliliiton tämänhetkisistä koneiden ja laitteiden sertifiointivaatimuksista sekä projektien sertifiointimenetelmistä. Seminaarissa käydään läpi koneiden ja laitteiden sertifiointia käytännössä, tekniset määräykset (mm. painelaitteet, räjähdysvaarallisten tilojen laitteet ja pienjännitelaitteet) sekä muut tarvittavat asiakirjat (mm. Tekninen Passi, Justification of Safety, Mittalaitteiden tyyppihyväksyntä) Seminaariin ilmoittautuneilla on mahdollisuus esittää ennakkokysymyksiä. Ennakkokysymykset voi lähettää osoitteeseen: anne.paakkunainen@sgs.com

Asiantuntijat:

Victoria Lindqvist, Operations Manager, SGS Finland Oy
Nadja Nikkarinen, Project Coordinator, SGS Finland Oy

Hinta:

Seminaarin hinta on 195 € (+ ALV). Hinta sisältää luentomateriaalin sähköisessä muodossa.   

Ilmoittautuminen:

15.11.2021 viimeistään

Ehdot: 

SGS Finland Oy:llä on oikeus perua koulutus viimeistään kaksi viikkoa ennen sen järjestämistä, mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu tarpeeksi osallistujia. SGS Finland Oy:llä on oikeus vaihtaa kouluttajaa. Jos osallistuja peruu osallistumisen viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta, koulutuksen hinnasta laskutetaan 50%. Jos osallistuminen perutaan myöhemmin tai sitä ei peruta ollenkaan, laskutamme hinnan kokonaisuudessaan. Koulutuspaikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle. 

Lisätietoja seminaarista: 

Victoria Lindqvist, puh. 040 1827 151, victoria.lindqvist@sgs.com tai  Anne Paakkunainen, puh. 043 8249 144, anne.paakkunainen@sgs.com Lisätietoja muista SGS Akatemian seminaareista sivulla Koulutus Suomessa ja SGS Finlandin palveluista osoitteesta www.sgs.fi

Yrityskohtaiset koulutukset: 

Tarvittaessa järjestämme yrityskohtaisia koulutuksia asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Ota meihin yhteyttä