Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Eurooppalaiset vapaaehtoisjärjestelmät – laajenna pääsyä Euroopan markkinoille SGS:n tarjoamilla vapaaehtoisilla sertifiointijärjestelmillä.

Teollisuuden, maahantuojien, vähittäiskauppiaiden tai kuluttajaryhmien määrittämät EU:ta koskevat vapaaehtoisjärjestelmät voivat lisätä yrityksesi tuotteen tai tuotemerkin arvoa. Ne liittyvät tuoteturvallisuuteen, kestävyyteen, yhteiskuntavastuuseen, rekisteröintivaatimuksiin tai energiankulutukseen, ja ne voivat parantaa pääsyä Euroopan markkinoille ja lisätä koko toimitusketjun avoimuutta. Myös muiden kuin viranomasvaatimusten noudattaminen on osoitus yrityksen joustavuudesta ja halusta toimia liiketoimintakumppaneiden kanssa, ja se auttaa yritystä erottumaan kilpailijoistaan.

Asiantuntijamme auttavat yritystäsi arvioimaan tuotteiden yhdenmukaisuuden yrityksen toimialaa koskevien järjestelmien kanssa. Tarjoamme vuosikymmenien kokemuksella testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointipalveluita, joiden avulla voidaan osoittaa, että organisaatio ja sen tuotteet noudattavat eurooppalaisia vapaaehtoisjärjestelmiä, sekä voidaan nopeuttaa pääsyä markkinoile, varmistaa laatu ja turvallisuus sekä vähentää mahdollista hävikkiä. Kysy lisätietoja asiantuntijoiltamme.