Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

On mielenkiintoinen aika käydä kauppaa Aasian Tyynenmeren alueella, kun viranhaltijat antavat tehtäväksi kaupan kasvattamisen ja markkinoiden avaamisen, mutta käydäkseen kauppaa tehokkaasti täytyy olla täysin tietoinen vaatimustenmukaisuussäännöistä ja standardeista.   

Kasvavat markkinat kehittyvät nopeasti kansallisella ja alueellisella tasolla tehostaen rajatylittävää sijoittamista ja vahvaa taloudellista kasvua. Laatua, luotettavuutta, turvallisuutta, energiankulutusta, kemikaalien pitoisuuksia, lääketieteellisiä laitteita ja rajoitusten kohteena olevia aineita koskeva vaatimustenmukaisuus ja sääntely kehittyvät jatkuvasti, ja näistä muutoksista täytyy olla tietoinen voidakseen käydä kauppaa menestyksellisesti. SGS:n verkoston kaupankäynnin asiantuntijamme, jotka ovat erikoistuneet Aasian Tyynenmeren alueeseen, voivat tarjota yrityksellesi palveluita, joita tarvitset varmistaaksesi tuotteidesi vaatimustenmukaisuuden näiden standardien ja määräysten osalta.

 

Tarjoamme maantieteellisesti kohdistetut palvelut, joihin kuuluu testaus, auditointi, sertifiointi ja verifiointi varmistaaksemme, että tuotteesi ja palvelusi täyttävät Aasian Tyynenmeren alueen kaupankäynnin määräykset. Ota meihin yhteyttä varmistaaksesi, että tuotteesi ovat hyväksyttäviä Aasian Tyynenmeren markkinoille.