Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kun haluaa käydä kauppaa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, täytyy olla täysin tietoinen lakisääteisistä (tai valtiolähtöisistä) järjestelmistä, joita täytyy noudattaa päästäkseen kunnolla markkinoille.

Järjestelmät voivat liittyä tuoteturvallisuuteen tai kestävyyteen, rekisteröintivaatimuksiin tai energiankulutukseen. Tuotteiden täytyy noudattaa lakisääteisiä järjestelmiä täydellisesti, ja SGS:n liiketoiminta-asiantuntijat Pohjois- ja Etelä-Amerikassa voivat antaa sinulle neuvoja jatkuvasti päivittyvän, paikallisia ja alueellisia lainsäädäntöjärjestelmiä koskevan tietämyksensä ansiosta.

Jos tuotteesi eivät noudata Pohjois- ja Etelä-Amerikan lakisääteisiä järjestelmiä, et voi käydä kauppaa siellä. Tarjoamme laajan valikoiman tarkastus-, testaus-, verifiointi- ja sertifiointipalveluita varmistaaksemme, että tuotteesi noudattavat näitä vaatimuksia. Näin saat suuremman mahdollisuuden päästä markkinoille ja parantaa avoimuuttasi liikekumppaneidesi suuntaan.

Saat puolueettoman, ammattimaisen kolmannen osapuolen varmistuksen liiketoiminallesi, kun annamme sinulle tarvitsemasi tiedot, jotta voit käydä kauppaa Pohjois- ja Etelä-Amerikan alueella luottavaisin mielin. Lue lisää.