Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n analyysimerkintäpalvelujen avulla ravintoarvomerkintäsi täyttävät lakisääteiset vaatimukset ja alan yhteisesti sovitut laatuvaatimukset.

Asianmukaisessa ravintoarvopakkauksen merkinnästä on käytävä ilmi kalorimäärä, rasva- ja vitamiinipitoisuus, proteiinit ja hiilihydraatit. Tuotemerkintöjen on oltava yhdenmukaisia ja katettava koko tuotevalikoimasi.

Ravintoarvomerkintäpalvelumme noudattavat tarkkoja testausmenetelmiämme ja tehokkaita luettelointikäytäntöjämme, jotka varmistavat tulosten täsmällisyyden ja luotettavuuden. Voit olla varma myymiesi lemmikkieläinten ruokien, karjanrehun, rehutuotteiden, viljan ja muiden elintarvikkeiden laadusta.

Huippututkijat ja edistynyt teknologia

Tutkijamme hyödyntävät monivuotista kokemustaan ja koulutustaan kemian, mikrobiologian ja agronomian aloilla sekä soveltavat viimeisimpiä testausmenetelmiä elintarvikkeisiisi. Huipputeknisissä laboratorioissamme noudatetaan myös tiukkoja menettelyohjeita, ja ne ovat sekä ISO 17025- että ISO 9001:2008 -sertifioituja.

Varmista, että pakattu eläinten rehu ja muut elintarvikkeet vastaavat asianmukaisia laatustandardeja kääntymällä ravintoarvomerkintäpalvelujemme puoleen. Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää.