Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n käyttöönottokoulutuksen avulla voi hankkia tarvittavat taidot, joita voidaan käyttää asiaankuuluvien vaatimusten, standardien, määräysten ja toimialan parhaiden käytäntöjen täyttämiseen.

Tarjoamme monipuolisia koulutuksia, jotka auttavat organisaatioita saavuttamaan tarvittavat taidot. Näiden taitojen avulla voidaan ottaa käyttöön hallintajärjestelmät, jotka täyttävät erilaisten standardien ja määräysten vaatimukset. Koulutuksemme on tarkoitettu prosessinhallinnasta vastaaville päälliköille, johtohenkilöille ja työnjohtajille. Johtavien toimiala-asintuntijoiden ryhmämme on luonut laajan portfolion, joka sisältää standardit ja aloitteet kaikkalta maailmasta.

Miksi kannattaa valita SGS:n tekniset koulutukset?

Olemme maailman johtava käyttöönottoa käsittelevien koulutuskurssien järjestäjä, ja kokemuksemme, resurssimme ja koulutusammattilaisemme auttavat yrityksiä saamaan parhaan hyödyn koulutusbudjetistaan. Monipuoliset koulutusmenetelmät ja nopeutetut oppimistekniikat takaavat, että sekä yksittäisten henkilöiden että koko työvoiman koulutustavoitteet saavutetaan.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.