Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia tietoisuuskoulutukseen liittyviä kursseja ja perehdyttää alaan ja antaa perusteellisen katsauksen kaikista aiheista.

Kurssimme kattavat useisiin erilaisiin standardeihin, määräyksiin ja hallintatapoihin liittyvät vaatimukset ja toimivat joko lähtötasona syvällisemmälle opiskelulle tai luovat pohjan organisaatiosi kehitystyölle tai auttavat hankkimaan tarvittavan, esimerkiksi auditointiin liittyvän osaamisen. Kaikki SGS:n koulutukset tarjoavat tarkat ja ajantasaiset tiedot sekä globaalin verkostomme pätevien ohjaajien käytännönohjeet.

Tietoisuuskoulutuksen valinta

Tietoisuuskoulutuksemme on suunnattu kaikille standardin tai prosessin kehittämisen, käyttöönoton ja johtamisen parissa toimiville. Koulutuksemme tarjoavat kaikki tarvittavat valmistelevat tiedot ja perusteiden omaksumisen jälkeen, voit perehtyä valitsemaasi perusteellisesti asiantuntijan pätevyyden hankkimiseksi. Meillä on kattava valikoima erilaisia kursseja, joille voi osallistua tietoisuuskoulutuksen suorittamisen jälkeen.

Miksi kannattaa valita SGS?

SGS tarjoaa kattavan valikoiman eri alojen koulutusta sekä hallinnan kehittämiseen ja tarkastajan pätevöintiin liittyvää koulutusta. SGS:n koulutukset auttavat yritystäsi hyödyntämään koulutusbudjettiaan mahdollisimman tehokkaasti ja eri alojen kokeneet ohjaajat auttavat kaikkia organisaatioita saavuttamaan omat koulutustavoitteensa. Nopeutettujen oppimismenetelmien tehokas hyödyntäminen sekä perusteelliset oppimiskokemukset auttavat osallistujia ja tarvittaessa kaikkia työntekijöitä saavuttamaan koulutukselle asetetut tavoitteet. SGS muokkaa ohjelmat joustavasti vastaamaan yrityksesi tarpeita ja valitsitpa minkä koulutuksen tahansa, hyödyt varmasti SGS:n maineesta riippumattomana sekä innovatiivisena asiantuntijana SGS on alansa johtava yritys, joka tarjoaa tehokkuuden parantamiseen, riskien vähentämiseen sekä kilpailuedun lisäämiseen kohdistettuja palveluja.

Ota yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.