Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n järjestämillä arviojien koulutuskursseilla saat tarvittavat tiedot ja taidot sisäisiin ja kolmannen osapuolen auditointeihin sekä johtavan tarkastajan ammattipätevyyden.

Tarjoamme useisiin standardeihin, määräyksiin ja johtamiskäytäntöihin liittyviä tarkastajien koulutuskursseja. Kurssit räätälöidään yritysten tarpeiden mukaan, jotta osallistujat voivat kehittää ammattitaitoaan urasuunnitelmiensa mukaisesti ja organisaatio voi vähentää riskejä ja parantaa kilpailukykyä.

Miksi valitsisin SGS:n tarjoaman arvioijan koulutuksen?

Olemme maailman johtava tarkastajien kurssien ja koulutusten järjestäjä, ja kokemuksemme, resurssimme ja koulutusammattilaisemme auttavat sinua saamaan parhaan hyödyn koulutusbudjetistasi. Monipuoliset koulutusmenetelmät ja nopeutetut oppimistekniikat takaavat, että sekä yksittäisten henkilöiden että koko työvoiman koulutustavoitteet saavutetaan.

Ota yhteyttä, ja kerromme sinulle lisää arvioijien koulutuskursseista.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.