Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Meillä SGS:ssä rehellisyys on tärkeintä kaikessa, mitä teemme. Se, että olemme itse organisaationa yhteiskunnallisesti vastuullisia, mahdollistaa meidän antavan yrityksellesi puolueettomia, läpinäkyviä palveluja, jotka tuottavat lisäarvoa liiketoiminnallesi, kasvattavat yrityksesi liikkumatilaa ja valloittavat uusia markkinoita.

Yritysmaailma on täynnä lakisääteisiä standardeja ja vaatimuksia yhteiskunnan ja ympäristön suojelemiseksi sekä kestävän tulevaisuuden edistämiseksi. Asiakkaat ja kuluttajat tekevät eroa tavaramerkkien välille yhteiskuntavastuun pohjalta. Uusille markkinoille pääsemiseksi ja sidosryhmien odotusten ylittämiseksi täytyy varmistua, että kaikki liiketoiminnan näkökohdat ovat yhteiskunnallisesti vastuullisia aina suunnitteluvaiheista tuotantoon ja toimituksiin saakka.

Tarjoamme valikoiman auditointi-, tarkastus-, koulutus- ja sertifiointipalveluja, jotka mittaavat yrityksesi suorituskykyä yhteiskuntavastuun standardeja vasten ja varmistavat globaalit parhaat käytännöt. Näkökulmamme mahdollistaa yrityksesi ottavan yhteiskuntavastuullisen kannan, joka auttaa sitä ottamaan huomioon henkilökuntanne, globaalin yhteiskunnan ja koko maailman ympäristöterveyden. Meillä on maailman suurin korkeasti koulutettujen ja kokeneiden yhteiskuntavastuun asiantuntijoiden verkosto antaaksemme sinulle selvän arvioinnin yrityksesi käytännöistä ja auttaaksemme sinua eteenpäin liiketoiminnan yhteiskuntavastuullista tulevaisuutta kohti. Lue lisää.