Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa laajan valikoiman ulkoistettuja laboratoriopalveluja. Ota yhteyttä asiantuntevaan ympäristötyöryhmäämme jo tänään, niin laadimme yrityksesi tarpeisiin sopivan toimintamallin.

Liike-elämän tiukassa kilpailussa yritysten paineet pienentää kustannuksia, erityisesti sellaisia kustannuksia, jotka eivät ole yrityksen ydintoimintaa, ovat entistä kovemmat. Jos ympäristötutkimukset, -testaukset ja -analyysit eivät ole ydinaluettasi, miksi lisätä kustannuksia tarjoamalla niitä? Ulkoista laboratorio- ja testauspalvelusi meille. Näin yrityksesi tarjoaa edelleen tarvittavat palvelut, mutta kustannuksesi pienenevät.

Hoidamme laboratoriotutkimusten suunnittelun ja toteutuksen kattavasti, ja voit luopua monimutkaisesta useiden tahojen kanssa toimimisesta. Hyödynnä laajaa tietopohjaamme ja kansainvälisiä verkostojamme, jotka ovat lukuisten maatalouden sekä kaivos-, öljy- ja kaasuteollisuuden projektiemme tulosta. Ulkoistamalla ympäristöpalvelusi meille saat kohteeseesi tarpeitasi palvelevan laboratorion, jossa yrityksesi toiminnot ja laajat analyysiverkostomme sulautuvat saumattomasti yhteen. Voimme tarvittaessa myös hyödyntää organisaatiosi olemassa olevia laitteita, tarvikkeita ja henkilöstöä.

Keskittymällä organisaatiosi ydinosaamiseen ja jättämällä ympäristötestaukset meille voit saada etumatkaa kilpailijoihisi. Ota yhteyttä asiantuntevaan työryhmään jo tänään ja hoida kaikki organisaatiosi laboratoriopalvelut kerralla.