Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n jätteidenhallintapalveluiden avulla voit kierrättää, käsitellä ja hävittää toiminnastasi aiheutuvat jätteet. Palvelut auttavat sinua noudattamaan sekä omia eettisiä periaatteitasi että lainsäädännöllisiä vaatimuksia.

Suosittelemme yrityksellesi menetelmiä jätteiden käsittelyyn entistä edullisemmin ja tehokkaammin. Kattavat jätehuoltopalvelumme sisältävät vaarallisten teollisten jätteiden esikäsittelyn ja välisäilytyksen sekä uudelleenkäsittelyn. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja kierrättää ja käyttää materiaaleja uudelleen. Haluamme välttää kaatopaikkojen kuormittamista.

Jätehuoltopalveluitamme:

  • Vaarallisen jätteen ja tuotteiden uudelleenpakkaus
  • Jätteen uudelleenkäsittely
  • Jätehuolto

Valtuutetut teknikkomme käsittelevät jätteet lisensoiduissa käsittelylaitoksissa. Noudatamme työssämme kaikkia kansallisia ja kansainvälisiä määräyksiä. Myöntämämme sertifikaatit todistavat, että jätteet on käsitelty omaa alaasi koskevien säädösten mukaisesti. Sertifikaatteja voi käyttää myös muiden hallinnollisten vaatimusten, kuten hankintalupien tai kuljetus- ja turvallisuusasiakirjojen järjestämisessä.

Ole mukana huolehtimassa ympäristön puhtaudesta. Ota yhteyttä työryhmiimme jo tänään, niin voimme laatia toimintaasi sopivan jätehuoltosuunnitelman.

Jätehuoltopalveluitamme:

  • vaarallisen jätteen ja tuotteiden uudelleenpakkaus
  • jätteen uudelleenkäsittely
  • jätehuolto
  • jätehuoltojärjestelmien auditointi ja sertifiointi

Auditointipalvelumme käyttää mittapuuna julkisia standardeja, kuten Recycling Industry Operating Standard (RIOS) tai Responsible Recycling© Standard (R2), tai asiakkaan omia kriteerejä.

Ole mukana huolehtimassa ympäristön puhtaudesta. Ota yhteyttä työryhmiimme jo tänään, niin voimme laatia toimintaasi sopivan jätehuoltosuunnitelman.