Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n hyvien käytäntöjen suunnitelma tarjoaa kylpylälle riippumattoman laatustandardin. Ota yhteyttä työryhmäämme jo tänään, niin kerromme, kuinka voimme auttaa kylpylätoiminnassasi.

Ammattimaisissa kylpylähoidoissa, kuten hieronnassa ja kasvo- ja vartalohoidoissa, käytetään useimmiten vettä. Siksi kylpylän on täytettävä paikalliset määräykset ja asianmukaisesti terveys- ja turvallisuusvaatimukset. Näin rajoitetaan onnettomuuksien riskiä ja onnettomuuden sattuessa osoitetaan, että toiminnassa on noudatettu lainsäädäntöä.

Olemme maailman johtava tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyritys. Pyrimme jatkuvasti ylittämään odotukset ja tarjoamaan markkinoiden johtavia palveluita. Asiantuntemuksemme avulla voit parantaa kylpylälaitoksen turvallisuutta ja rajoittaa terveysongelmien ja onnettomuuksien määrää. Arvioimme kylpylän nykyistä toimintaa ja toimitamme vahvistetut raportit, joita voi käyttää kauppakohteen tarkastuksen dokumentointiin ja tärkeinä hallintotyökaluina.

Kylpylätoimintaan tarkoitettujen hyvin käytäntöjen avulla voit parantaa toimintasi mainetta. Säännöllinen, riippumaton valvonta on vahvistus kylpylätoimintasi laadulle. Keskitymme seuraaviin avainalueisiin:

Kylpyläkäytäntöjen auditointi: Teemme etukäteen ilmoittamatta auditointeja, joiden avulla nähdään, kuinka hyvin kylpylässä noudatetaan hyviä käytäntöjä. Tarkastelemme infrastruktuuria, vedenjakelua, tiloja, asiakkaiden viihtyvyyttä ja turvallisuutta, palvelun laatua, puhtaanapitoa, kemikaalien käyttöä ja käsittelyä sekä laitoksen hallintoa.

Prosessien, käytäntöjen ja asiakirjojen tarkastus: Laadimme lokikirjan, jonka avulla seurataan päivittäin operatiivisia toimenpiteitä ja tarkastuksia puhdistuksessa, testauksessa ja ylläpidossa. Tarkistamme toimenpiteet ja asiakirjat jokaisella käynnillämme.

Näytteenotto ja testaus: Valtuutetut laboratoriot tekevät paikan päällä analyysejä uima-altaiden ja kylpylän vedestä. Testaamme mikrobiologiset parametrin, mukaan lukien legionellan.

Pistejärjestelmä ja raportointi: Auditoinneissa ja laboratorioanalyyseissä käytetään pistejärjestelmää. Raportti osoittaa parannuksia vaativat osa-alueet.

Sertifiointi ja SGS Good Spa Practices™ -merkin käyttö Myönnämme osallistumissertifikaatin, joka osoittaa, että laitos on mukana vähintään vuoden kestävässä ohjelmassa, joka käsittää neljä auditointia sekä veden ja näytteiden testauksen.

Tarjoamme tilauksesta myös erilaisia palveluja, kuten nimettömät arviointikäynnit, sisäiset vertailuanalyysit, lisätestit, teknisen tuen laboratoriohälytyksiin sekä legionellariskin arvioinnin.

Ota yhteyttä työryhmäämme ja osallistu kylpylöiden hyvien käytäntöjen ohjelmaan. Saat lisätietoa siitä, kuinka palvelumme voivat tehostaa kylpylätoimintaasi.