Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa paikan päällä tehtäviä pohjavesikaivojen näytteenotto- ja analysointipalveluita, joiden avulla voit varmistaa, että työkohteesi vesivarat ovat turvallisia, tuottavia ja ympäristömääräysten mukaisia. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme jo tänään.

SGS voi tarkastaa käytössä olevat ja käytöstä poistetut kaivot, valvoa kaivojen asennusta ja tutkia tapoja lisätä niiden tuottavuutta. Pohjavesikaivojen asiantuntijamme tutkivat seikat, jotka voivat estää kaivon hyödyntämisen parhaalla mahdollisella tavalla. Toimitamme myös yksityiskohtaiset tiedot pohjavesikaivoista. Niitä tarvitaan, kun otetaan käyttöön uusi vesilähde tai käytöstä poistettu kaivo. Tarkkailukaivojen asennuspalvelumme toimittaa kaikki tarvittavat tiedot vesivaroistasi. Näin voidaan tunnistaa mahdolliset riskit ja estää saastuminen. Säännöllisiä raporttejamme voidaan käyttää vedenoton lupahakemusten tukena sekä mahdollista puhdistussuunnitelmaa laadittaessa.

Koska meillä on vuosien kokemus veden laatuongelmien ratkaisusta ympäri maailmaa, voit luottaa siihen, että löydämme pohjavesitilanteeseesi sopivan ratkaisun. Valtuutetuilla työryhmillämme on maailmanlaajuinen asiantuntijoiden verkosto käytössään, ja he tekevät yhteistyötä diagrafipalveluihin erikoistuneiden yritysten kanssa. Tulkitsemme mittausten tulokset, ja annamme niiden perusteella suosituksia työkohteeseen sopivista toimenpiteistä. Tutkimme työkohteessasi tehtyjen porausten tiedot sekä työkohdetta koskevat asiakirjat ja diagrafit, jotta voimme antaa täyden kuvan tilanteesta. Voimme valvoa myös pietsomittareiden asentamista ja tarkkailla niitä kauko-ohjatun valvonnan avulla. Jos kaivo on ollut käyttämättömänä jonkin aikaa, voimme tutkia asennetun suodatusjärjestelmän turvallisuuden. Tarkastamme myös mahdolliset vuodot bentoniittiin, jota käytetään saastumisen ehkäisyssä.

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja hyödynnä laaja kokemuksemme pohjavesikaivojen optimoinnista.