Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n geotekniset palvelut: varmistamme työmaasi soveltuvuuden rakennusprojektiasi varten.

Jotta voidaan varmistaa työmaan soveltuvuus rakennusprojektia varten, on tärkeää määrittää maaperän ja kallion ominaisuudet, virheiden ja poikkeamien jakautuminen sekä maanalaisen kalliopohjan ominaisuudet rakennuspaikan alapuolella.

Geotekniset palvelumme tarjoavat käyttöösi monipuoliset rakennuskohteesi pinta- ja maanalaiset tutkimukset. Autamme määrittämään maa-ainesten käyttäytymisen suunniteltujen rakennustöiden yhteydessä ja tunnistamaan mahdolliset henkilö-, omaisuus- ja ympäristöriskit. Palvelumme kattavat kaikki eri vaiheet rutiinitestauksista yksittäisanalyyseihin ja ongelmanratkaisuun sekä maansiirto- ja perustustöiden suunnitteluun ja valvontaan.

Maailman johtavana geotekniikan palvelujen tarjoajana tuomme käyttöösi monipuolisen asiantuntemuksen ja huippuluokan resurssit, testimenetelmät ja laboratoriot. Globaalin verkostomme ja laajan asiantuntemuksemme ansiosta olemme rakennuttajien, konsulttiyhtiöiden, valmistajien ja viranomaisten ensisijainen valinta kaikkialla maailmassa.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää, miten geotekniset palvelumme voivat auttaa varmistamaan rakennuskohteen soveltuvuuden projektiasi varten.