Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS on energiatarkastusten ja energianhallintajärjestelmien maailmanlaajuinen edelläkävijä. Voit luottaa siihen, että tarjoamme nopeita ja luotettavia neuvoja ympäristönsuojeluun ja autamme parantamaan liikevoittoja energiansäästön kautta.

Maailmanlaajuisella asiantuntijoiden verkostollamme on käytössään huipputason välineet. He ovat ajan tasalla viimeisimmistä säädöksistä ja teollisuuden kehityksestä, joten saat käyttöösi kattavat tiedot ja neuvot energianhallinnasta. Energiatarkastusten avulla saat tarkat tiedot toimipaikkasi rakennusten ja laitteiden energiankulutuksen. Näiden tietojen pohjalta etsimme yhdessä parantamismahdollisuuksia ja laadimme kattavan energianhallintastrategian, jonka avulla voit tulevaisuudessa vähentää energiankulutusta. Avuksesi saat myös monipuoliset palvelumme, joihin kuuluu muun muassa energiasimulaatioita ja vihreän rakentamisen innovaatioita.

Yhteistyössä luomme kestävän ratkaisun, joka parhaiten sopii täyttämään energiantehokkuustarpeesi. Ota yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää.