Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Olemme maailmanlaajuinen johtaja kasvihuonekaasupäästöjen verifioinnissa ja elinkaarianalyyseissä.

Kansainvälinen kokemuksemme kattaa monenlaisia ilmastonmuutoshankkeita. Voimme siis arvioida organisaation, toimitusketjun ja tuotteiden koko elinkaaren tuottamat kasvihuonekaasupäästöt.

Kestävyys on tärkeä tekijä kaikkien alojen hankkeissa. Tästä syystä asiakkaat ja loppukäyttäjät edellyttävät objektiivisia ympäristötietoja toiminnastasi. Hiilijalanjälkipalveluidemme avulla yrityksesi voi hyötyä päästökaupan ja hiilimerkinnän eduista. Elinkaarianalyysipalvelumme avulla voit osoittaa hankkeittesi, tuotteidesi ja palveluittesi kestävyyden.

Me olemme ajan tasalla viimeisimmistä ympäristöä ja kestävyyttä koskevista säädöksistä, joten sinä voit keskittyä ydintoimintaasi. Hiilijalanjälkipalvelumme auttavat saavuttamaan kansalliset ja kansainväliset ympäristöstandardit, mutta ne kannustavat myös tuoteinnovaatioon ja parantavat kilpailukykyä ja kohentavat yrityskuvaa.

Ota yhteyttä jo tänään, niin saat tietää, kuinka voimme auttaa sinua saavuttamaan ympäristön laatustandardit ja täyttämään oman alasi ympäristösäädökset.