Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Niin pakollisissa kuin vapaaehtoisissakin ympäristönsuojeluohjelmissa, joissa yrityksesi on mukana, on raportoitava kasvihuonekaasupäästöistä ja muista lainsäädännön noudattamiseen liittyvistä asioista.

SGS:n asiantuntevat ilmastonmuutostyöryhmät mittaavat hiilidioksidipäästösi ja varmistavat, että yrityksesi noudattaa päästökauppaa koskevia määräyksiä.

Palvelumme ovat aina EU:n päästökauppajärjestelmä ETS:n, lentoalan ETS-varmennuksen sekä muiden vapaaehtoisten järjestelmiesi määräysten mukaisia. SGS voi myös validoida hankkeesi puhtaan kehityksen mekanismin (CDM). Siten voit varmistaa, että päästövähennyksesi tunnustetaan virallisesti, jolloin voit tehdä yrityksesi päästökaupasta mahdollisimman tehokasta.

Voimme tarjota kustannustehokkaita päästövähennysten verifiointi- ja sertifiointipalveluita kuukausittain tai neljännesvuosittain. Säännöllisten sertifiointien avulla voit hyödyntää päästökauppaohjelmien edut paremmin.

Toimintamme on valtuutettu asianmukaisesti. Tarjoamme luotettavia ja tarkkoja verifiointipalveluita maailmanlaajuisesti. Meillä on ainutlaatuinen asema kansainvälisen verkostomme ansiosta. Meillä on 1100 toimipaikkaa 140 maassa, joten löydät meidät läheltä. Asiantunteva henkilöstömme takaa, että yritystäsi palveleva työryhmä tuntee paikallisen lainsäädännön ja raportointivaatimukset perinpohjaisesti.

Ota yhteyttä meihin jo tänään, niin annamme lisätietoja.