Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kun otat yhteyttä SGS:n ympäristötyöryhmään jo tänään, pystyt välttämään työntekijöille aiheutuvat terveysvaarat ja paikallisten yhteisöjen valitukset.

Melu- ja tärinätutkimuksemme auttavat ongelma-alueiden määrittämisessä ja yritykselle räätälöityjen ratkaisujen suunnittelussa.

Teollisista prosesseista ja koneista syntyvä melu ja tärinä voi vahingoittaa työntekijöiden kuuloa ja johtaa valituksiin paikallisilta yhteisöiltä ja viranomaisilta. Voimme suorittaa melu- ja tärinämittauksia toimipaikan ympäristössä, rakennustyömailla, lentoreiteillä sekä teiden ja rautateiden läheisyydessä.

Autamme yritystäsi toimimaan kaikkien alakohtaisten määräysten mukaisesti. Kun olemme määritelleet yrityksesi akustiset parametrit, voimme antaa asiantuntevia neuvoja melun ja tärinän hallintaan toiminnan parantamiseksi.

Melu- ja tärinätutkimuksiimme kuuluvat:

  • lähteiden tunnistaminen ja mittausten tekeminen kentällä  
  • melutasojen mittaukset ja rekisteröinti
  • melun ja tärinän jatkuva tarkkailu rakennustyömailla
  • tutkimukset alueille, joissa akustiikka on pakollista  
  • ympäristövaikutuksen arviointi (melumallit/-ennusteet)
  • teollisuuden, rautateiden ja liikenteen melumittaukset erilaisten standardien mukaan

Melu- ja tärinätutkimustemme tulokset esitetään laskennallisina mittauksina ja kolmiulotteisina värikoodattuina malleina. Näet tarkasti, missä ongelmat sijaitsevat. Data-analyysiemme tulosten perusteella pystymme antamaan neuvoja melun ja tärinän vähentämiseen.

Hyödynnä asiantuntemuksemme ja innovatiiviset ratkaisumme akustiseen eristykseen sekä rakennusmateriaalien ja teknisten menetelmien käyttöön melun ja tärinän vaimentamiseksi. Laadimme melua ja tärinää vähentävän suunnitelman yrityksellesi sopivaksi ja valvomme sen noudattamista.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme jo tänään, niin annamme lisätietoja, miten melu- ja tärinätutkimuksemme voivat parantaa toimipaikkasi terveellisyyttä ja turvallisuutta.