Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Miten voit varmistua siitä, että yrityksesi laitteet ovat kunnossa, eivätkä aiheuta voittojen menetyksiä tai kaasuvuotoja ilmakehään? Ota yhteyttä SGS:ään jo tänään ja ota kalliit haihtuvat päästöt hallintaasi.

Haihtuvien päästöjen palvelumme takaavat laitteidesi turvallisuuden. Voimme suorittaa myös lyijyn tunnistus- ja korjaustutkimuksen (LDAR), mikäli se on alallasi lakisääteinen.

Teollisuuden laitteistojen normaali kuluminen voi aiheuttaa vaurioita ja vuotoja. Kun putkistot ja muut osat (kuten pumput, laipat ja paineenalennusventtiilit) täyttyvät helposti haihtuvista nesteistä tai kaasuista, haihtuvat orgaaniset yhdisteet voivat aiheuttaa päästöjä.

Päästöillä voi olla kalliita seurauksia ja yrityksesi voitot voivat vaarantua tuotehävikin vuoksi. Työpaikalla vuodot voivat aiheuttaa terveys- ja turvallisuusriskin työntekijöille ja paikallisille yhteisöille. Saasteet voivat olla vaaraksi ympäristölle ja synnyttää kasvihuonekaasupäästöjä. Jos käsittelet syttyviä nesteitä ja kaasuja, korjaamattomat vuodot aiheuttavat palo- ja räjähdysvaaran.

Toimipaikallasi voi olla kymmeniä tuhansia mahdollisia vuotolähteitä, jolloin vuotojen tunnistaminen voi olla massiivinen operaatio. Vuotojen tunnistuksesta ja korjauksesta vastaava työntekijämme voi ottaa tämän tärkeän projektin hoitaakseen.

Työryhmämme sisältää teknikkoja, jotka tarkastavat kaikki laitteistot, putket ja venttiilit, liittimet ja tiivisteet. He käyttävät erityisesti suunniteltua ohjelmaa ja viimeisintä tekniikkaa tunnistamisessa ja kuvantamisessa, jolloin ongelma-alueet pystytään selvittämään ja korjaustoimenpiteet suorittamaan. Vuotavat aineet on mahdollista merkitä, joten osien löytäminen ja korjaaminen on helppoa. Suoritamme uuden tarkastuksen heti osien korjaamisen jälkeen, jotta varmistutaan siitä, että päästöjä ei enää muodostu. Autamme yritystäsi myös huoltosuunnitelman toteuttamisessa, jotta kalliita vuotoja voidaan ehkäistä tulevaisuudessa.

Jos paikallinen lainsäädäntö vaatii haihtuvien päästöjen säännöllistä mittausta ja tarkkailua, voimme tehdä tutkimukset puolestasi.

Ota tehtaasi, laitteistosi ja liiketoimintasi tuotot hallintaan, suojele työntekijöitäsi ja yhteisöä ja takaa toimintasi turvallisuus ja lakien noudattaminen myös tulevaisuudessa. Ota yhteyttä työryhmäämme jo tänään ja tilaa tarkastus.