Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Ota yhteyttä SGS:n asbestiin ja mineraalikuituihin erikoistuneeseen työryhmään ja varmista, etteivät työntekijäsi altistu vaarallisille aineille.

Asbesti ja muut hengityksen mukana elimistöön kulkeutuvat luonnonkuidut ovat vaarallisia terveydelle, ja niiden käyttö on monissa maissa kielletty kokonaan. Varmista, etteivät yrityksesi työntekijät altistu vaarallisille aineille ja tilaa SGS:n asbesti- ja mineraalikuituanalyysi. Hengityksen mukana elimistöön kulkeutuvat luonnonkuidut luokitellaan syöpää aiheuttaviksi ja niille altistumista työpaikalla on tarkkailtava ja ehkäistävä.

Voimme tehdä toimipaikallasi asbestianalyysin ja riskinarvioinnin, joissa arvioidaan terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä tekijöitä. Asiantunteva työryhmämme tarkastaa toimipaikan ilmanlaadun paikan päällä ja ottaa näytteitä epäillyiltä alueilta. Näytteet tutkitaan valtuutetuissa laboratorioissamme ja niiden mahdollisesti sisältämän asbestin määrä ja tyyppi määritetään. Edistyneen tekniikan ansiosta erotamme asbestin selvästi muista luonnon- ja keinokuiduista.

Testitulokset kokoamme raportiksi, ja annamme toimintaohjeet lainsäädännön ja määräyksien noudattamiseen. Selkeän toimintasuunnitelman avulla yrityksen on helppo reagoida asianmukaisesti, esimerkiksi merkitsemällä löydetyt vaaralliset materiaalit, tarkastamalla kohteet säännöllisesti ja poistamalla haitalliset materiaalit turvallisesti.

Tilaa meiltä asiantunteva tarkastus ja varmista, että työntekijöidesi työympäristö on riskitön ja terveys- ja turvallisuusmääräysten mukainen.