Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kuinka voimme helpottaa maahantuontia ja suojella investointejasi Venäjällä?

Tuotteiden tuonti Venäjälle edellyttää monimutkaisten sertifiointijärjestelmien ja kansallisten standardien määräysten täyttämistä. Venäjälle tai muihin Itsenäisten valtioiden yhteisön (IVY) maihin tuotavien tuotteiden ominaisuuksien mukaan tarvitaan yksi tai useampia eri hyväksyntöjä.

Akkreditointimme ja kokemuksemme avulla SGS voi auttaa yritystäsi saavuttamaan Venäjän vaatimukset

Maailman johtavana sertifiointiyhtiönä tarjoamme käyttöösi vertaansa vailla olevan asiantuntemuksemme Venäjällä tarvittaviin sertifiointeihin liittyen. Meillä on akkreditoidun sertifiointilaitoksen status ja olemme tuoreen tulliliiton rekisterissä. Olemme Rostehnadzorin lisensoima yritys, ja voimme näin ollen tarjota käyttöösi ainutlaatuiset resurssit ja asiantuntemuksen tarvittavien lupien hankkimiseksi Venäjän markkinoille.

Infrastruktuureihin investoinnin hallinta

Ennen teollisuusprojektien, kuten tehtaiden tai tuotantolaitosten rakennustöiden aloittamista, Venäjällä tarvitaan useita suunnittelu-, rakennus- ja muita teknisiä lupia. Tämän seurauksena projektisi saattaa edellyttää useita eri lupien, sertifikaattien, lisenssien ja muiden hyväksyntöjen yhdistelmiä, ennen kuin teollisuuslaitos voidaan ottaa käyttöön.

Vaadittujen lupien saaminen voi olla monimutkaista ja edellyttää koordinointia useiden kansallisten ja paikallisten viranomaisten kanssa. Esimerkiksi suurta investointiprojektia varten tarvitaan jopa 500 eri lupa-asiakirjaa.

Kuluttajatuotteiden hyväksyntä

Autamme myös laitteiden ja kuluttajatuotteiden maastaviejiä ja maahantuojia pääsemään Venäjän ja Euroopan markkinoille kansalliset ja kansainväliset standardit täyttävällä sertifioinnilla. Toimimme Venäjällä akkreditoituna CU TR (aik. GOST R) -sertifiointilaitoksena ja valtuutettuna asiantuntijajärjestönä, joka tarjoaa teollisuuden turvallisuuden verifiointipalveluja. Olemme myös ilmoitettu laitos (NB) ja teemme vaatimustenmukaisuuden verifiointeja EU:n direktiivejä varten sekä julkaisemme muita asiaankuuluvia lisenssejä ja valtuutuksia.

Teollisuuden turvallisuuden asiantuntijapalveluiden osalta olemme Rostekhnadzor-yritys ja asiantuntijoidemme on todistettava säännöllisesti pätevyytensä ja osoitettava laadun arviointiprosessien hallinta. Sertifiointi- ja lupapalvelut Venäjän markkinoilla koordinoidaan osaamiskeskuksestamme käsin.

Konsultointipalvelut

Laajojen projektien tukemiseksi Venäjällä asiantuntijamme tarjoavat myös seuraavia konsultointipalveluja:

  • suunnittelun verifiointi ja hyväksyntä
  • sovellettujen materiaalien hyväksyntä ja muuntaminen Venäjän teknisten normien sekä suunnittelu- ja rakennusnormien mukaisiksi, mukaan lukien ympäristöä ja teollisuuden turvallisuutta koskevat näkökannat
  • GavGosEkspertizan myönteisten päätösten hankkiminen suunnitteludokumentaatiolle.

Miksi kannattaa valita SGS?

Vaatimustennmukaisuutta koskevat palvelumme auttavat suoriutumaan monimutkaisista prosesseista ja varmistavat, että saat teollisuusprojektien ja maahantuonnin edellyttämät sertifikaatit ja luvat Venäjältä. Maailman johtavana tarkastus-, verifiointi-, sertifiointi- ja testausyhtiönä tarjoamme ylivertaisen Venäjällä noudatettavien standardien asiantuntemuksen. Suurin etumme on henkilöstömme, kokemuksemme, taitomme ja kykymme etsiä ja löytää ratkaisuja epätavallisiin tilanteisiin kansainvälisessä ympäristössä. Autamme sinua selviytymään mahdollista esteistä ja varmistamme projektisi vaivattoman sekä turvallisen käyttöönoton. Voimme auttaa yritystäsi välttämään budjetin ylitykset sekä projektin viivästykset hankinta- ja rakennusvaiheissa.

Muita maahantuontisertifiointia koskevien palvelujemme etuja:

  • SGS on ollut valtuutettu GOST-sertifiointilaitos vuodesta 1993 saakka
  • 30 SGS:n yhteistyökumppanin verkosto Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa yhdessä valtuutettujen GOST-/CU-asiantuntijoiden kanssa
  • läheinen yhteistyö asiaankuuluvien venäläisten viranomaisten kanssa
  • kumppanuus valtuutettujen laboratorioiden kanssa Venäjällä
  • pääsy virallisiin tietokantoihin, josta jo sertifioidut toimittajat käyvät ilmi
  • asiakaskohtaisesti räätälöidyt sertifiointiratkaisut monimutkaisiin teollisuusprojekteihin

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja kattavaista Venäjän alueen sertifiointi- ja lupapalveluistamme tuotteitasi ja suuria projekteja varten.