Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n projekti- ja rakennussopimusten tarkastelupalvelut auttavat varmistamaan sopimusten yhteensopivuuden projektin tavoitteisiin nähden sekä varmistamaan näin projektin onnistumisen. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä projektirahoituksen asiantuntijoihimme.

Asiantuntijamme arvioivat projektisi toimitus- ja rakennussopimukset varmistaakseen tavarantoimittajiesi ja sopimuskumppaniesi laadun ja tekniset sekä liiketoiminnalliset edellytykset. Lisäksi voimme tarkastaa projektin liitäntäsopimukset (esimerkiksi sähkö- ja muut hankintasopimukset) projektin perustoimintojen ja toimintatavoitteiden varmistamiseksi. Tarkastamme sopimustesi vaatimustenmukaisuuden ja sopimusehdot ja vertaamme niitä projektisi rahoitusmallin rakenteeseen, tavoitteisiin ja teknisiin vaatimuksiin.

Projekti- ja rakennussopimusten tarkastuspalvelumme kattavat seuraavat osa-alueet:

  • sopimusten tarkastus ja alihankinta- sekä rakennussopimusten arviointi (esimerkiksi virhevastuu ja sopimussakot)
  • tuki alihankkijoiden ja tavaratoimittajien valinnassa, mukaan lukien suositusten ja käyttöönottotoimien arviointi)
  • ehdotettujen teknisten, rakennus-, suunnittelu-, hankinta- ja rakennusvalvonnan sopimuskumppanien tarkastaminen ja varmistuminen siitä, ettei näiden osapuolien välillä ole eturistiriitoja.
  • Lisäksi voimme tarkastaa projektin liitäntäsopimukset (esimerkiksi sähkö- ja muut hankintasopimukset) ja niiden yhteensopivuuden projektin teknisten vaatimusten mukaisesti.

Tunnistamme projektiin liittyvät riskit ja suosittelemme keinoja niiden välttämiseksi ja parantamiseksi. Lisäksi voimme tarkastaa suunnitellut laitteet ja materiaalit, jotka saattavat aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia tai viivästyksiä.

Projektiasiantuntijoillamme on laaja tekninen ja rahoitusalan kokemus eri teollisuudenaloilta ympäri maailman. Tarjoamme luotettavat suurten investointien ja projektin rahoitusrakenteen arviointipalvelut sekä arvokasta tukea projektiasi varten. Tarkastustemme ansiosta saat käyttöösi tarvittavat tiedot rahoitusarviointeja ja dokumentointia koskevia neuvotteluja varten. Osaamme reagoida tarpeisiisi ja tarkkailla teknisiä ominaisuuksia rahoitukseen liittyvien prosessien aikana ja niiden jälkeen.

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön luotettavat ja uusimmat tiedot eri teollisuudenaloilta. Tämän ansiosta olemme asiakkaidemme ensisijainen valinta projekti-, alihankinta- ja rakennussopimusten tarkastukseen liittyvissä kysymyksissä. Ottamalla yhteyttä kokeneeseen projektirahoitustiimiimme saat lisätietoja arviointi- ja tarkastuspalveluistamme.