Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Suuret projektit synnyttävät monimutkaisia riskejä ja haasteita.

Liittyypä projektisi sitten infrastruktuurin rakentamiseen tai toimitusketjujen tai tehtaan organisointiin, sinun täytyy luoda kattavat riskienhallintaprosessit arvioidaksesi ja pienentääksesi uhkia ja mahdollisia häiriöitä. SGS:n riskienhallinnan asiantuntijatiimeillämme on globaali kokemus suurissa projekteissa työskentelemisestä, ja he auttavat tunnistamaan ja määrittämään riskit ja auttavat määrittelevillä strategioilla optimoimaan tuotteiden lopputuloksen.

SGS:n tiimeillä on kokemusta suurista projekteista ja rahoituksen riskienarvioinnista, ja he auttavat

  • suunnittelemaan ja koordinoimaan suuria projekteja
  • minimoimaan mahdollisten uhkien vaikutuksen sekä tunnistamaan parannus- ja kustannussäästömahdollisuudet
  • keskittämään viestintätoimia, jotta varmistutaan tiedon välittymisestä kaikille tiimissä mukana oleville
  • selkiyttämään riskien seurausten vastuita
  • keräämään tietoa riskien priorisoimiseksi 
  • ottamaan käyttöön riskitapausten toimintamalleja lisäarvon tuottamiseksi, uhkien syntymisen ehkäisemiseksi ja negatiivisten seuraamusten minimoimiseksi.

Olemme hyvin tunnettuja globaalista rahoituksen riskienhallintakokemuksestamme useilla toimialoilla. Asiantuntijamme tarjoavat sinulle mahdollisuuden jatkaa keskittymistä projektisi oikeaan strategiseen rahoitusarkkitehtuuriin, mikä antaa vaihtoehtoja uusiin strategisiin neuvotteluihin tulevaisuudessa.

Liiketoiminnan resurssienhallinnan tehostaminen

Riskienhallinnan spesialisteillamme on laaja-alainen kokemus suurista projekteista ja rahoituksen riskienhallinnan parissa työskentelystä. Tarjoamme yksilöllisiä ja asiantuntevia neuvontapalveluita, joilla varmistamme projektisi onnistumisen toteutettavuustutkimuksesta toteutusvaiheeseen asti.

Riskienhallinnan asiantuntijoillammeon laaja-alainen kokemus suurista projekteista jariskienhallinnan rahoituksesta.     Tarjoamme yksilöllisiä ja asiantuntevia neuvontapalveluita, joilla varmistamme projektisi onnistumisen toteutettavuustutkimuksesta toteutusvaiheeseen asti.