Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Jotta voit minimoida työpaikan työterveys- ja turvallisuusriskit ja varmistaa noudattavasi ympäristömääräyksiä, yrityksesi tarvitsee integroidun ja selkeän työterveys-, turvallisuus- ja ympäristösuunnitelman.

SGS on markkinoiden johtava työterveys-, turvallisuus- ja ympäristöpalveluiden tarjoaja ja on työskennellyt lukuisten eri teollisuuden alojen parissa. Noudatamme toiminnassamme kansallisia ja kansainvälisiä standardeja ja meillä on eri viranomaisten ja muiden tahojen valtuutukset. Työterveys-, turvallisuus- ja ympäristöasiantuntijamme tekevät tarvittavat riskien arvioinnit ja auttavat yritystäsi varmistamaan, että sen laitokset, materiaalit, laitteistot ja tilat noudattavat kaikkia asiaankuuluvia standardeja ja määräyksiä.

SGS on asiantunteva ja kokenut yhteistyökumppani, joka hoitaa työterveys-, turvallisuus- ja ympäristöasioiden koordinoinnin yrityksesi puolesta. Ota integroitu suunnitelma käyttöön jo tänään ja osoita työntekijöillesi ja sidosryhmille, että työterveys, turvallisuus ja ympäristö ovat yrityksellesi tärkeitä. Ota yhteyttä valtuutettuun työryhmäämme, niin teemme yrityksellesi räätälöidyn hallintasuunnitelman.