Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS voi auttaa niin julkisia kuin yksityisiä tahoja varmistamaan, että heidän kuljettajiensa ajoluvat ja ajoneuvojensa rekisteröinnit ovat kunnossa.

Meillä on erilaisia kuljettajantutkintoon ja ajoneuvojen rekisteröintiin liittyviä palveluja, joilla voidaan varmistaa, että toimintanne on vallitsevan lainsäädännön mukaista. Pystymme esimerkiksi tarjoamaan käyttöönne oman ratkaisumme, joka voidaan mukauttaa kaikkien lainsäädännöllisien vaatimuksien mukaiseksi. Ratkaisumme on suunniteltu auttamaan teitä toteuttamaan ohjelma ja huolehtimaan sen hallinnasta. Näin varmistetaan, että kuljettajillanne on riittävä koulutus, heidän taustatietonsa on tarkastettu ja ajoneuvojenne rekisteröidyt haltijat on kirjattu asianmukaisesti. Tämä on kuitenkin vain yksi esimerkki ratkaisuistamme. Yhteistyössä SGS:n kanssa pystyt varmistamaan, että kaikki tutkinto- ja rekisteröintitoimenne suoritetaan asianmukaisesti.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toiminta-alueen.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja monipuolisesta kuljettajantutkintoihin ja ajoneuvojen rekisteröintiin liittyvien palvelujen valikoimastamme.