Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS ymmärtää virheettömän tiedonhallinnan tärkeyden akselikuorman valvontaohjelmien käytön onnistumisessa.

Koska kyseessä on tieliikenteen turvallisuus ja kansallisen tieverkoston kunto, on erityisen tärkeää, että ohjelman taustalla olevalla tekniikalla saadaan tarkkoja mittaustuloksia, käynnistetään asianmukaiset rangaistustoimet määräyksien vastaisien ajoneuvojen kohdalla, tallennetaan tiedot turvallisesti sekä mahdollistetaan oikea-aikainen raportointi ja analysointi.

Tarjoamme viranomaisille tiedonhallintaratkaisuja, jotka on suunniteltu heidän akselikuorman valvontatarpeitaan varten. Ratkaisut voivat sisältää seuraavia osa-alueita:

  • ajoneuvojen akselikuormien tietokonepohjainen mittaus alan uusimmilla tekniikoilla
  • ajoneuvojen painon täsmällinen tallennus sekä rangaistustoimien määrääminen tarvittaessa
  • turvallinen ja tarkka tietokanta, joka tukee määräyksien valvontatoimia
  • vakaat ohjelmistonhallintaprosessit keskitetyille tievaakaohjelmistoille
  • vakaat ohjelmistonhallinta- ja valvontaprosessit hajautetuille ohjelmistoille
  • integroidut tietosovellukset, jotka kattavat kansalliset henkilötietorekisterit, ajoneuvojen rekisteröintitiedot, liikennekelpoisuus- ja liikennelupatiedot, ajokorttirekisterit sekä eri valtionhallinnon elimien rekisterit.

Mikä tärkeintä, SGS:n tiedonhallintajärjestelmät täyttävät tiukimmatkin tietoturvavaatimukset. Vain valtuutetulla henkilöstöllä on pääsy tiukasti suojattujen järjestelmiemme tietoihin. Lisäksi järjestelmät ovat joustavia, mikä tarkoittaa, että ne eivät ainoastaan kerää ja tallenna tietoja, vaan myös aloittavat rangaistustoimenpiteet niiden ajoneuvojen kohdalla, joissa on todettu olevan ylikuormaa, sekä myöntävät sertifikaatteja määräyksien mukaisille ajoneuvoille. Järjestelmiemme avulla voidaan myös toimittaa asiakkaille säännöllisiä raportteja sekä analyyseja ohjelmistojen kehittymisestä ja tavoitteiden täyttymisestä.

Jo nyt useat viranomaiset ympäri maailman nauttivat eduista, jotka he saavat asialleen omistautuneiden tiedonhallinta-asiantuntijoidemme kanssa työskentelystä. SGS:llä on 125 vuoden kokemus riippumattomien tarkastus-, varmennus-, testaus- ja sertifiointipalvelujen toimittamisesta. Olemme markkinoiden luotettavin yhteistyökumppani erilaisille viranomaistahoille.